enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5061
EURO
34,7169
ALTIN
2.487,48
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Merkezefendi Belediyesi’nden İki Yeni Derslik

Merkezefendi Belediyesi tarafından Gümüşçay Mahallesi’ndeki Emine Ahmet Sami Uslu İlkokulu’na iki derslik kazandırıldı. Derslikler, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu’nun katılımı ile açıldı.

Merkezefendi Belediyesi’nden İki Yeni Derslik
13.11.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi eğitime olan desteklerini sürdürüyor. Bu çerçevede ilçe sınırları içerisinde olan Emine Ahmet Sami Uslu İlkokulu’na iki derslik kazandırıldı. Dersliklerin açılışına, Merkezefendi Kaymakam’ı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şamil Temiz, Okul Müdürü Mehmet Gök, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

EĞİTİM KALİTESİNİ DAHA DA YÜKSELTMEYE İHTİYAÇ VAR

Açılış töreninde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Gümüşçay Mahallemizdeki bu okulumuzun bir özelliği var. Hem ortaokulumuz hem ilkokulumuz, aynı bahçede öğrencilerimize eğitim veriyor. Bu mahallemizin eğitim anlamında yeni atılımlar yapmaya, yeni açılımlar yapmaya, eğitim kalitesini daha da yükseltmeye ihtiyacı var. Bugün bizleri yalnız bırakmayan velilerimize ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

‘EĞİTİME YAPMIŞ OLDUĞU YATIRIMLAR TAKDİR EDİLECEK İŞLER’

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ise konuşmasında “Akademik başarı olarak ilk üçte ve ilk beşte olduğumuzu biliyoruz. Bunun verdiği özgüvenle eğitim seviyemizi daha yukarıya taşıma noktasında el ele olsun, omuz omuza olsun var gücümüzle çalışıyoruz. Belediye Başkanımızın eğitime yapmış olduğu yatırımlar takdir edilecek işler. Bugün de bu işlerden bir tanesini daha gerçekleştireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Emine Ahmet Sami Uslu İlköğretim ve Ortaöğretim Okul Müdürü Mehmet Gök , “Başta Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Kurdele kesim töreninin ardından, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şamil Temiz ile birlikte sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir araya geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.