enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Merkezefendi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Merkezefendi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor
21.10.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, Merkezefendililere daha kaliteli bir hizmet sunmak adına araç filosunu genişleterek gücüne güç katıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Araç filomuzu güçlendirerek Merkezefendimizdeki hizmet kalitemizi günden güne artırıyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Araç filosu güçlendi

Merkezefendi Belediyesi, araç filosunu genişleterek gücüne güç katmaya devam ediyor. Merkezefendi ilçesindeki hizmet kalitesini daha da ileriye taşımak için yeni iş makineleri araç filosuna dâhil edildi. Buna göre Merkezefendi Belediyesi’nin araç filosuna birer adet loder, ekskavatör, silindir, dozer, 2 adet daha kamyon eklendi. İlk olarak araçları tek tek inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, sonrasında da Fen İşleri Müdürlüğü personelinin aşure ve keşkek ikramına katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, açıklamasında “Araç filomuzu güçlendirerek Merkezefendimizdeki hizmet kalitemizi günden güne artırıyoruz. Araçlarımızı inceledik sonrasında da Fen İşleri Müdürlüğümüzün aşure ve keşkek ikramına katıldık. Allah kabul etsin. Araçlarımız da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.