enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5653
EURO
34,8998
ALTIN
2.439,65
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Merkezefendi Zabıtası Göz Açtırmıyor

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki kantinlerde denetimlerini sürdürüyor. Okullarda öğrencilerin uğrak yeri olan kantinler, sıkı denetim altında tutuluyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerimizin sağlığı ile ilgili konularda hassas davranıyoruz” dedi.

Merkezefendi Zabıtası Göz Açtırmıyor
02.11.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisindeki okulların kantinlerini denetlemeye devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte kantinlerdeki denetimler de sıklaştı. İlçede bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde, çocukların sürekli olarak alışveriş yaptıkları kantinler Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol altında tutuluyor.

RUHSAT KONTROLLERİ YAPILIYOR

Gerçekleştirilen denetimlerde, gıda maddelerinin son tüketim tarihi, hijyen ve çalıştırma ruhsatlarının kontrolü yapılıyor. Şu ana kadar yapılan kontrollerde herhangi bir problem ile karşılaşılmazken iş yeri sahipleri kurallar ve kanunlar kapsamında uyarılıyor.

Denetimlerin ara verilmeden devam edeceğini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerimizin sağlığı ile ilgili konularda hassas davranıyoruz. Çocuklarımızın sağlığı bizim için son derece önemli.  Öğrencilerimiz sağlıklı bir ortamda, son kullanma tarihi geçmemiş ürünler tüketebilsin diye denetimlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Gerçekleştirilen denetimlerde şu an için herhangi bir uygunsuzluğa rastlanmamıştır. İşletmecilerimize göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.