enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5775
EURO
34,7903
ALTIN
2.501,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Merkezefendi’de İftar Sofrası Muratdede’de Kuruldu

Merkezefendi’de İftar Sofrası Muratdede’de Kuruldu
22.05.2018
A+
A-

Merkezefendililer, Merkezefendi Belediyesi tarafından Muratdede Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında bir araya gelerek oruç açtı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından mahallelerde iftar sofraları kurulmaya devam ediyor. Bu defa adres ise Muratdede Mahallesi… Muratdede Kapalı Pazaryeri’nde verilen iftar yemeğine AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ve vatandaşlar katıldı. İftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“Birlik ve beraberlik içerisinde bizleri kucaklayarak, bizlerle iftarlarınızı açtığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” diyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu pazaryerini geçtiğimiz yıl kapalı pazaryeri haline getirmiştik. Ama vaktimiz olmadığı için kurdelesini kesememiştik. Bugün Sayın Milletvekilimiz Şahin Tin’in, İlçe Başkanımız Ekrem Başer’in, Kadın Kolları Başkanımız Öznur Şen’in, Gençlik Kolları Başkanımız Mert Koç’un katılımıyla bu iftar yemeği ile bu pazaryerimizin de açılışını gerçekleştirmiş oluyoruz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirsin. Hayırlı akşamlar, hayırlı ramazanlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIZ”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Aynı zamanda Muhammet Subaşıoğlu kardeşime de bu güzel sofrada sizlerle bizleri buluşturduğu için Allah razı olsun diyorum. Bizim de her zaman başkanımızın ve muhtarımızın yanında olduğumuzu, sizlerin yanında olduğumuzu buradan bir kez daha belirtiyorum. Allah’ın izniyle barış, huzur ve güzellik içerisinde bir ramazan ayı geçirmeyi cenabı Allah’tan diliyorum. Allah ülkemizi, askerimizi, Mehmetçiğimizi korusun. Allah hepinizi mutlu ve mesut etsin diyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.