enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5629
EURO
34,8962
ALTIN
2.428,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Merkezefendi’den Eğitime ve Sporcuya Bir Destek Daha

Merkezefendi’den Eğitime ve Sporcuya Bir Destek Daha
30.10.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından eğitime ve spora verilen destekler çerçevesinde Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçesine kapalı tenis kortu kazandırılıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çalışmaların son sürat devam ettiği tenis kortunda incelemelerde bulundu.

Merkezefendi Belediyesi’nden eğitime ve spora bir destek daha geldi. Bu kapsamda Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’na da kapalı bir tenis kortu kazandırılıyor. Tenis kortunda çalışmalar son sürat devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, devam eden çalışmaları yerinde inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

”Eğitime, spora ve sporcuya desteğimiz hep sürecek”

Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimizi ilk günden beri sürdürüyoruz. Bu çerçevede ilçemizde bulunan okullarımıza halı sahalar, basketbol potaları, tenis kortları gibi spor faaliyetlerinin yapılabileceği tesisler kazandırdık. Şimdi ise Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’na da bir kapalı tenis kortu kazandırıyoruz. Öğrencilerimiz burada spor yaparak güzel vakit geçirecekler. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Eğitime, spora ve sporcuya desteğimiz hep sürecek” ifadelerine yer verdi.

DCIM100MEDIADJI_0078.JPG

DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.