enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5522
EURO
34,9049
ALTIN
2.427,38
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Merkezefendi’den Engelli Sporuna Destek Geldi

Merkezefendi’den Engelli Sporuna Destek Geldi
01.12.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından engelli spor kulüplerine ve sporculara malzeme desteğinde bulunuldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, düzenlenen törende konuştu. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak hem spora hem de sporcuya daima desteğimiz devam edecek” dedi.

 Sporun ve sporcunun dostu Merkezefendi Belediyesi’nden spora bir destek daha geldi. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli spor kulüplerine ve sporculara malzeme desteğinde bulunuldu. Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’nin kapalı spor salonunda düzenlenen törene Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve engelli spor kulüplerinin sporcuları ve antrenörleri katıldı.

 Tören İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu mehteran takımının gösterisiyle başladı. Ardından da ampute futbol takımı, gösteri maçı yaptı. Sonrasında ise tören programına geçildi.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Belki yarın biz de engelli olacağız. Bu kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, ablalarımız, hayatlarını nasıl daha iyi devam ettirebilir, onun gayreti içerisinde olalım. Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na böyle bir günde verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.

 “TÜRKİYE’YE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR İLÇE KONUMUNDAYIZ”

 Törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi ilçesinin Türkiye’ye örnek gösterildiğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak hem spora hem de sporcuya daima desteğimiz devam edecek. Merkezefendimiz, engelli çocuklarımız için devletimizin sağladığı imkânlar ve okullar açısından sadece Denizli’de değil, tüm Türkiye’de örnek gösterilen bir ilçe konumunda. Biraz önce gördük. Mehter takımımız İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulumuzdan buraya gelip güzel bir gösteri yaptılar. Bunun yanında anaokulundan tutun ilkokuluna, işitme engelliler okulundan, görme engelliler okuluna kadar her kategoride Merkezefendimizde engelli okullarımız var. En başta hükümetimize, daha sonra Denizlimizin kabinedeki temsilcisi Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve bu işleri organize eden İl Milli Eğitim Müdürümüz ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

 “ENGELLİYSEN KAYDOLMAYI UNUTMA”

 Başkan Subaşıoğlu konuşmasının devamında da, yapımı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nden bahsetti. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bir projeden bahsetmek istiyoruz. Biliyorsunuz bütün billboardlarımızda, afişlerimizde, internet sitemizde şuan deniliyor ki, ‘Engelliysen Kaydolmayı Unutma’ Peki, nereye? Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne… Türkiye’de bir tek örneği olan bu projenin ikincisi inşallah Merkezefendi’de olacak. İnşallah en kısa süre içerisinde bitirip engelli kardeşlerimiz için burayı bir sosyalleşme merkezi olarak hizmete alacağız” dedi.

 “İÇERİSİNDE HERŞEY OLACAK”

 Başkan Subaşıoğlu, “Biliyorsunuz hükümetimiz Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çatısı altında 23 yaşına kadar çocuklarımıza eğitim imkânı sağlıyor. Bizler ise Merkezefendi Belediyesi olarak Engelsiz Yaşam Merkezi’nde özellikle 23 yaş sonrasındaki engellilerimiz ve aileleri için bir sosyalleşme merkezini Gümüşçay-Gültepe Mahallelerimizin ortasına konuşlandırmış bulunuyoruz. Bunun içerisinde çok sayıda meslek edindirme atölyesi olacak. Market reyon atölyesinden, otel odası düzenleme atölyesine, halı kilim atölyesinden, konfeksiyon atölyesine ve engelliler için sürekli yayın yapacak bir engelliler radyo istasyonuna kadar her şey bu engelsiz yaşam merkezinin içerisinde olacak” dedi.

 Konuşmaların ardından engelli spor kulüplerine ve sporculara malzemeleri teslim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.