enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Merkezefendi’den Ordu’ya Yardım Eli Uzanıyor

Merkezefendi’den Ordu’ya Yardım Eli Uzanıyor
20.02.2018
A+
A-

Ordu’da yumuşak doku kanseri teşhisi konulan 12. sınıf öğrencisi Yaren Çetinkaya’ya Merkezefendi’den yardım eli uzanıyor. Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi, Ordu Valiliği’nin başlattığı yardım kampanyasına destek oldu. Okul başkanları meclisinin ziyaret ettiği Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yardım kampanyasına katıldı.

Ordu’nun Altınordu İlçesi Başöğretmen Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Yaren Çetinkaya’ya geçen yıl, ‘Berrak Hücreli Sarkom’ teşhisi kondu. 18 yaşındaki Yaren’in tedavi masrafları ise 200 bin TL. Yumuşak doku kanseri olarak bilinen hastalıkla hayatı değişen Yaren Çetinkaya için Ordu Valiliği,  bir yıl süreyle Türkiye genelinde yardım kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi harekete geçti. Bu kapsamda Okul Başkanları Meclisi, Ordu Valiliği’nin başlattığı yardım kampanyasına destek oldu.

”Allah, onu kısa süre içerisinde sağlığına kavuşmak nasip etsin”

Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi’nin ziyaret ettiği Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da yardım kampanyasına katıldı. Başkan Subaşıoğlu, “Ordu ilimizin Altınordu ilçesinde 12.sınıfta okumakta olan yumuşak doku kanserine yakalanmış kardeşimiz Yaren Çetinkaya adına Merkezefendi Okul Başkanları Meclisimizin inisiyatifiyle bir yardım kampanyası bugün itibarı ile başlatılmış bulunuyor. Valimizin, Kaymakamımızın, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün onayları doğrultusunda bu kampanyaya biz de Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi olarak bir katkı sağlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İnşallah, Rabbim Yaren kardeşimize en kısa süre içerisinde şifa versin. Allah, onu kısa süre içerisinde sağlığına kavuşmak nasip etsin” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi’nin açtırdığı hesaba yardım yapılabilecek.

Hesap Adı: Murat BOZKAFA

Yardım İçin Hesap Numarası:

Şube Kodu: 092 Yapı Kredi Bankası Saraylar Şubesi

Hesap No: 53261012

İBAN TR130006701000000053261012

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.