enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5160
EURO
34,8277
ALTIN
2.427,02
BIST
9.691,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Merkezefendi’den Özel Çocuklara Bisiklet Hediyesi

Merkezefendi’den Özel Çocuklara Bisiklet Hediyesi
09.06.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi’nin 5. Sınıfta okuyan öğrencilere yönelik bu yıl 3’sünü gerçekleştirdiği bisiklet hediyesi ilçe genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez dağıtımın adresinde ise özel öğrenciler vardı. Merkezefendi Belediyesi tarafından engelli bakım merkezlerinde eğitim ve öğretimlerini sürdüren öğrencilere de bisikletleri hediye edildi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz’ projesi kapsamında dağıttığı bisikletlerin adresinde bu kez özel öğrenciler vardı. İlçe genelindeki okullarda okuyan 5. sınıf öğrencilerine dağıtılan bisikletlerin adresi bu kez engelli bakım merkezlerinde eğitim ve öğretimini sürdüren öğrenciler oldu. Merkezefendi sınırları içerisinde bulunan Çamlık Özel Eğitim Ortaokulu, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu, DOÇEM ve Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler Ortaokulu’ndaki öğrencilere bisikletleri hediye edildi.

Bisikletlerini alan öğrencilerin mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunurken öğrenciler, törende yaptıkları el emekleri hediyeleri Subaşıoğlu’na takdim ettiler.

Onların Yeri Biz de Her Zaman Çok Farklı

Törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Biz bu yola çıkarken hiç bir vatandaşımızı bir diğerinden ayırt etmeyeceğiz demiştik. Devlet okulu veya özel okul ayrımı yapmadan bütün 5. sınıf öğrencilerimize bisikletlerini hediye ediyoruz. Bugün de özel öğrencilerimiz için buradayız. Onların yeri biz de her zaman çok farklı. İnşallah onlarda bu bisikletlere binerek farklı bir heyecan yaşayacaklar” dedi.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.