enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5452
EURO
34,9826
ALTIN
2.431,11
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Merkezefendili Okul Başkanlarından Üreten Kadınları Sürpriz

Merkezefendili Okul Başkanlarından Üreten Kadınları Sürpriz
09.03.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla Şemikler Toplu Konut Açık Pazaryeri’ni ziyaret etti. Öğrenciler, pazarcılık yapan kadın esnafa hayırlı işler diledi, karanfil verdi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilke imza atılarak, ilçedeki liselerin okul başkanlarından oluşturulan Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Şemikler Toplu Konut Açık Pazaryeri’ni ziyaret etti. Öğrenciler, üretimden satışa kadar her aşamada emek sarf eden pazar esnafı kadınlara, hayırlı işler dileyerek karanfil ve mum hediyesinde bulundu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da öğrencileri yalnız bırakmayarak ziyaretlerine eşlik etti. Başkan Subaşıoğlu, öğrencilerin kadınlar gününe özel yazdığı mektupları da karanfil takdim edilen kadınlara okudu.

Karanfil ve Özel Mektuplar verdiler

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Okul Başkanları Meclisi, Türkiye’de ilk defa Merkezefendi Belediyesi bünyesinde oluşturulan bir meclis. İlçemizdeki liselerde yapılan seçimlerde okul başkanı olan gençlerimizin bir araya gelerek oluşturduğu bu meclis, her geçen gün faaliyetlerine ve projelerine bir yenisini daha ekliyor. Okul Başkanları Meclisimiz bugün de, Şemikler Toplu Konut Açık Pazaryeri’nde pazarcılık yapan kadın esnaflarımıza karanfil ve özel olarak yazdıkları mektupları vererek onların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Biz de onların gerçekleştirmiş olduğu bu ziyarete eşlik ettik, hediyeleri beraber verdik. Emekçi kadınlarımızın, çalışan kadınlarımızın günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.