enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6073
EURO
34,7559
ALTIN
2.515,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Subaşıoğlu Muhtarların Taleplerini Dinledi

Subaşıoğlu Muhtarların Taleplerini Dinledi
02.10.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi ilçesinin mahalle muhtarlarıyla birebir görüşerek talep ve önerilerini dinledi.

Merkezefendi ilçesindeki toplantı ilk olarak Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ali Duymaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Neşet Koca’nın muhtarlarla yaptığı istişareyle başladı. Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, istişare toplantısında yaptığı açıklamada, “Vatandaşımızın memnuniyeti çok önemli. Hepimizin ortak noktası hizmeti daha ileriye götürmektir. Seneye yeni hükümet konağımıza taşınacağız. 50 Mahallemiz var, her mahallemiz bir ilçe nüfusuna sahip. Bizler hep birlikte olacağız. Her vatandaşımıza sahip çıkacağız. Sizler ilimize, ilçemize ve mahallemize hizmet için varsınız” dedi.

Toplantıda konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Yapacağımız yatırımlarla ilgili sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda bizde programlarımızı güncelliyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak 2014 yılında ilçe olarak kurulduk. Yaklaşık 3 sene içerisinde 2 katından daha fazla yüksek bir oranda Merkezefendi Belediyesi olarak bütçe büyüklüğünü yakalamış bulunuyoruz. Merkezefendi Belediyesinin bütçesinin yaklaşık %55’i doğrudan yatırıma gidiyor. Yeni kurulan 28 merkez ilçe belediyesi arasında en çok yatırım yapan belediyeyiz. Bunu gururla söylüyoruz. Birçok konuda en fazla adette, sosyal ve kültürel anlamında en fazla proje üreten belediyeyiz” dedi.

YATIRIMLARINI ANLATTI

2018 Yılının açılış yılı olacağını belirten Subaşıoğlu, “5 yıllık süre içerisinde büyük projelerin temelini geçtiğimiz yıl attık. 2018 yılı büyük projeler anlamında Merkezefendi Belediyesi için açılış yılı olacak. 2-2 buçuk ay içerisinde Bereketler Mahallemizdeki Toplantı ve Sergi Salonu’nu açacağız. Daha sonra 2018 yılının nisan ayında Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nın Denizli’nin ilk ve tek Nikâh Sarayı, Kültür Merkezi ve Sanat Merkezi’nin de açılışını yapacağız. Bir başka projemiz ise temelini attığımız Merkez Kütüphane… 13 milyon TL yatırımla Merkezefendi Belediyesi olarak finanse edeceğiz. Bu bizim için çok önemli bir proje. Türkiye’de Ankara’daki Milli Kütüphaneden sonra 2 numaralı kütüphane olacak. Kaymakamımıza, İçişleri Bakanımıza ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye çok teşekkür ediyorum. Gültepe ve Gümüşçay Mahallelerimizin buluştuğu yerde Merkezefendimizin merkez aksanını kenara doğru alan, merkezdeki sıkışıklığı gidermeyi amaçlayan Merkezefendi Hükümet Konağı en geç 10 ay içerisinde açılmış olacak. Selçukbey Mahallemizde 2-3 ay içerisinde açılışını planladığımız 9 dönümlü arazi üzerinde Spor Eğitim Merkezi Türkiye’de bir belediye tarafından en büyük Spor Eğitim Merkezi ya da diğer adıyla Spor Okulu faaliyete alınacak. 2018 yılının Nisan ayı içerisinde açılışını yapmayı düşündüğümüz son sürat inşaatını devam ettirdiğimiz yaklaşık 200 dekarlık arazi üzerinde regülasyon çalışmalarının devam ettiği Ornaz Vadisi bittiği günde sadece Denizli’nin değil Türkiye’nin incilerinden birisi olacak. Önümüzdeki hafta 18 okula kazandırmış olduğumuz yaklaşık 1 milyon TL’lik yatırımla zenginleştirilmiş kütüphanelerimizi açılışını hep birlikte yapacağız. Bu ve buna benzer projelerimiz çalışmaları devam ediyor. Ben bütün Başkan Yardımcısı arkadaşlarıma, birim müdürlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Konuşmanın ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 5 saat süren toplantıda muhtarlar ile tek tek görüştü, eksikler noktasında birim müdürlerine talimatlar verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.