enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3639
EURO
34,9576
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Merkezefendi’de 310 çocuk sünnet olacak

Merkezefendi’de 310 çocuk sünnet olacak
03.07.2021
A+
A-

Şu ana kadar kayıt yaptıran 6 yaş ve üzeri 118 erkek çocuğun sünnet işlemleri uzman doktorlar tarafından modern cerrahi yöntemlerle, hijyenik ortamda gerçekleştirildi. Sünnet çocuklarının sünnet elbiseleri de Merkezefendi Belediyesi tarafından kendilerine hediye edilecek. Özel hastanelerde belirlenen gün ve saatlerde gerçekleştirilen sünnet işlemleri Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak. Merkezefendi Belediyesi, işlemleri tamamlanan çocuklara da 11 Ağustos Çarşamba günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sünnet şöleni düzenleyecek.

 Sünnet hizmetini geleneksel hale getireceklerini, böylelikle ihtiyaç sahibi Merkezefendililere destek olacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olmak, çocuklarımızı ve ailelerimizi sevindirmek adına başlattığımız bu anlamlı hizmetimiz sayesinde çocuklarımızın sünnet işlemlerini son derece steril ortamda ve uzman hekimler eşliğinde gerçekleştirerek bu özel günde onların yanında oluyoruz. Bundan sonraki yıllarda da bu uygulamamız devam edecek ve geleneksel hale getireceğiz. Biz çocuklarımızın mutlu olabilmesi ve yüzlerinin hep gülebilmesi için çalışıyoruz. Çocuklarımız bizlerin geleceği, biz de evlatlarımızın geleceği adına Merkezefendi Belediyesi olarak her zaman onların ve ailelerinin yanında olacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.