enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6095
EURO
34,7751
ALTIN
2.505,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Merkezefendi’de Off-Road heyecanı başladı

Merkezefendi’de Off-Road heyecanı başladı
22.08.2021
A+
A-

Türkiye Off Road Şampiyonası 2. Ayak seyirci etabı başladı. Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde, yeni Off-Road pistinde düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Dendoff Yarışları’nın seyirci etabının startı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve tarafından verildi. 35 yarışmacının kıyasıya yarıştığı seyirci etabı, vatandaşların yoğun ilgi ve katılımıyla devam ediyor.

Etap arasında bir konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi olarak ulusal ölçekteki yarışlara dördüncü kez ev sahipliğini yapmanın heyecan ve gururunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Doğan, “Merkezefendimizde ulusal hale gelen Off-Road yarışlarını burada gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Artık ilçemizde bu geleneksel hale geldi. hemşerilerimizinde Off-Roada olan ilgisi ve teveccühü çok farklı. Federasyonla birlikte biz bu işi yapıyoruz. Federasyon işbirliği ile bunu gerçekleştirmek bizim için çok önemli çünkü her belediye ile bu işi yapmak istemiyorlar. Bu yıl pistimiz değişti. Pistimizin görüş hakimiyeti, spor teknikleri ve kullanımı anlamında şartlarda daha iyi. Merkezefendi Belediyesi olarak sporun yanındayız. Göreve geldiğimiz günden itibaren spor ile iç içeyiz. Spor varsa Merkezefendi Belediyesi orada demek istiyorum. Bugün buraya gelerek bizlere destek olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Kazasız belasız güzel bir yarış olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.