enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4881
EURO
34,8100
ALTIN
2.488,38
BIST
9.554,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Merkezefendi’de sanat var… Öğrenciler ödüllerini Başkan Doğan’dan aldı

Merkezefendi’de sanat var… Öğrenciler ödüllerini Başkan Doğan’dan aldı
01.06.2021
A+
A-

Pandemi tedbirleri sebebiyle ertelenen ödül töreni Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende üç ayrı kategoride yarışan Merkezefendili öğrenciler ödülleri Başkan Doğan’dan aldılar. 6-9 Yaş Resim Kategorisinde birinci Belinay Havva Baloğlu, ikinci Enise Beyza Berkman ve üçüncü Nil Sahra Erden oldu. 10-13 Yaş Resim Kategorisinde Burak Kaan İncelerli birinci, Ali İsa Atmaca ikinci ve Zeynep Gül üçüncü sırada bulundu. 10-13 Yaş Şiir Kategorisinde Bade Çankal birinci olurken, Nehir Buldanlıoğlu ikinci ve Elif Su Bağbozan üçüncü oldu. Tüm kategorilerde birinci olan yarışmacılara tablet, ikinci olan yarışmacılara bisiklet ve üçüncü olan yarışmacılara da mini fotoğraf makinesi hediye edildi.

Dereceye giren Merkezefendili yarışmacılara ödüllerini teslim eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Salgın nedeniyle ödül törenimizi gerçekleştirememiştik. Öğrencilerimiz sabırsızlıkla ödüllerini bekliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu büyük mirasa sahip çıkmak en büyük görevlerimizden bir tanesi. Merkezefendimizde milli bayramlarımızı pandemi koşullarına rağmen büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Bu bayramı çocuklarımızla birlikte kutlamak, onlarla bir araya gelmek, o ruhu onlara yaşatmak bizim için çok önemli. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını da saygıyla anıyorum. İlerleyen günlerde çok güzel etkinliklerimiz olacak. Bu dönemde sanatla, kültürle, sporla iç içe olacağız. Yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, derece kazanan geleceğin ressam ve şairlerini kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.