enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5225
EURO
34,9664
ALTIN
2.434,64
BIST
9.783,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Merkezefendili miniklerden yoğun ilgi… Çocuk Tiyatrosu Günleri Başladı

Merkezefendili miniklerden yoğun ilgi… Çocuk Tiyatrosu Günleri Başladı

‘Çocuk Tiyatrosu Günleri’nin ilk gününde Gökkuşağı Tiyatro Grubu’nun, ‘Masalcı Kuklalar’ oyunu, ikinci gününde Merkezefendi Kent Tiyatrosu’nun ‘Değiş Tokuş Dükkânı’ Merkezefendi Kültür Merkezi’nde çocukların yoğun ilgisi eşliğinde sahneledi. Merkezefendi sınırları içerisinde eğitim gören minik öğrenciler, sahnelenen oyun ile doyasıya gülüp eğlendiler. 23 Eylül Perşembe günü saat 11.00 ve 14.00’te de Eğlence Adası Tiyatro Grubu’nun sahnelediği ‘Uçan Şemsiye’ oyunu seyircisi ile buluşacak.

OYUNLAR DEVAM EDECEK

‘Çocuk Tiyatrosu Günleri’ kapsamında 27 Eylül Pazartesi ve 28 Eylül Salı günü saat 10.00 ve 11.00’de Masalcı Kuklalar oyunu, 3 Ekim Pazar günü saat 14.00’te de Değiş Tokuş oyunu oynanacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kültür ve sanatı en ufak yaştan itibaren benimsemeli, çocuklarımızı kültür ve sanat etkinliklerine alıştırmalıyız. Yaşadığımız pandemi sürecinde çocuklarımız çok etkilendi, çok sıkıldı. Onların doyasıya eğlenip gülmeleri için Çocuk Tiyatrosu Günleri düzenliyoruz.  İlk oyunumuz, çocuklarımızın yoğun katılımı ile sahnelendi. Tiyatro günlerimiz devam ediyor. Tüm çocuklarımızı keyifli çocuk tiyatro oyunlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.