enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Merkezefendi’nin parkları daha da güzelleşiyor!

Merkezefendi Belediyesi, yaklaşan sonbahar günlerinde ilçe genelindeki tüm parklarda temizlik, bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Merkezefendi’nin parkları daha da güzelleşiyor!

İlçenin yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz çalışmaya devam eden Merkezefendi Belediyesi, parklarda çalışmalarına devam ediyor. Periyodik olarak ilçedeki tüm parklarda bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sonbaharın gelmesiyle vatandaşların vakit geçirmek amacıyla kullandığı ilçe genelindeki tüm park ve bahçelerde temizlik, çalı, çim ekimi ve ağaç dikimi faaliyetlerine devam ediyor.

Parkların temizliği için görevlendirilen ekipler, sonbahar temizliği dahilinde ağaçlardan dökülen kurumuş yapraklar başta olmak üzere birçok noktada temizlik işlemlerini sürdürürken bir yandan da çim ekip, ağaç dikimi gerçekleştiriyor. Mazgalları tıkayıp giderlerde birikinti oluşmasına sebep olan yaprakların temizlenmesi ile parklar daha güzel bir görünüme kavuşuyor. Parklar, vatandaşların temiz ve rahat bir şekilde vakit geçirebilmeleri için kullanıma hazır hale getiriliyor.Çalışmalar kapsamında ayrıca parklardaki çocuk oyun grupları, oturma grupları, ahşap park malzemeleri ve spor aletlerinin temizlik ve onarım işleri ile yürüyüş yollarının tamiratları yapılıyor. Öte yandan eski parklardaki yıpranmış durumdaki malzemelerde yenileri ile değiştiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.