enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4770
EURO
34,9370
ALTIN
2.435,95
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Meteorolojiden Denizli ve ilçeleri için kar yağışı uyarısı!

2020 yılı tarihin en sıcak ikinci yılı unvanını alırken, 2021’de de hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Ancak Meteorolojinin paylaştığı son verilere göre, Denizli’de hava sıcaklıkları sert düşüş yaşayacak. Bir çok ilçe içinde kar yağışı uyarısı verildi.

Meteorolojiden Denizli ve ilçeleri için kar yağışı uyarısı!
12.01.2021
A+
A-

Sıcak ve kurak geçen 2020 yılını geride bıraktık, 2021’in ilk günlerinde de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin neredeyse 10 derece üzerinde seyrediyor. Ancak Meteorolojiden alınan verilere göre ülkenin batı kıyısında girecek olan soğuk hava dalgası ile birlikte bu yıl kışı geç de olsa yaşayabileceğiz.

Meteorolojinin Denizli için hazırladığı raporda sıcaklıklar 8 derece birden düşecek. Perşembe ve Cuma günleri ise Denizli’nin bazı ilçelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteorolojiden alınan verilere göre Denizli’de Çarşamba günü yağmur bekleniyor. Gün boyu etkili olması beklenen yağışla birlikte hava sıcaklıkları da düşmeye başlayacak. Yağışın Perşembe ve Cuma günleri devam etmesi beklenirken, karla karışık yağmur beklentisi de yüksek olduğu bildirildi.

İLÇELERDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Alınan raporda özellikle Perşembe ve Cuma günleri Denizli’nin merkezi ile birlikte bir çok ilçede kar yağışı bekleniyor. Çameli ve Denizli Kayak Merkezi başta olmak üzere, Acıpayam, Serinhisar, Honaz, Beyağaç, Tavas, Kale ve Babadağ’da haftasonuna doğru kar yağışı uyarısı yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.