enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

MHP Denizli Teşkilatı Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP Denizli İl Başkanlığınca organize edilen bayramlaşma töreni, şölen tadında gerçekleşti. Denizli merkez ve ilin dört bir köşesinden gelen ve yoğun katılım gösteren partililer bayramın coşkusunu birlikte yaşadı.

MHP Denizli Teşkilatı Bayramlaşma Töreninde Buluştu
04.05.2022
A+
A-

Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP Denizli İl Başkanlığı tarafından, bayramlaşma programı düzenlendi. İl binasında gerçekleştirilen programa; MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, MHP Denizli İl Yönetimi, İlçe Yönetimleri ve Teşkilatları, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak ve üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Bayramın 3’üncü gününde bir araya gelen MHP’liler, bayramın coşkusunu, sevincini ve tadını birlikte yaşadı. Bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

“BİR VE BERABER OLMAK ÇOK GÜZEL”


“Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı ve yardımlaşmayı artıran, hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren Ramazan Bayramı hayırlara vesile olsun” diyen MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, “ Türk ve İslam âleminin başta olmak üzere herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum. Böyle güzel bir günde bir ve beraber olmak çok güzel… Ailesinden, çocuklarından, eş ve dostlarından fedakârlık ederek bizlerle burada bulunan ve bayramlaşma törenine katılan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Partililerimizin, hemşehrilerimizin ve milletimizin bayramı mübarek olsun” dedi.

“YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Yılgınlık ve yorgunluk göstermeden vatan uğrunda son nefeslerini verene kadar çalışacaklarını, davaya her daim sahip çıkacaklarını belirten Başkan Garip, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok önemli dönemlerden geçiyoruz. Bizlere de bu dönemde düşen davamıza sahip çıkmak ve 2023’e giden yolda her daim yılmadan ve yorgunluk göstermeden çalışmaktır. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi; ‘Bayramımız, bayrağımız, kıblemiz, kaderimiz, has bahçemiz olan devletimiz ve milletimiz birdir.’ Bu düsturla 2023 hedeflerimize yürüyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.