enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5592
EURO
34,8897
ALTIN
2.432,71
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av.Mehmet Ali Yılmaz’dan,Evde Kal Çağrısı

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av.Mehmet Ali Yılmaz’dan,Evde Kal Çağrısı
26.03.2020
A+
A-

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da vatandaşlara evde kal çağrısı geldi. Yılmaz,”Ülkemizde Coronavirüsle mücadele eden, büyük fedakarlıkla ve sabırla görevlerini yerine getiren tüm sağlık personelimize başta sayın Fahrettin Koca şahsında yürekten şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki bu zor günleri hep birlikte aşacağız ve sağlıklı günlere hep birlikte kavuşacağız.”dedi.

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara evde kal çağrısında bulunarak bir mesaj paylaştı. Yılmaz,

“Bu zorlu süreçte,mevsim itibarı ile tarımsal ön hazırlık dönemi dikkate alınmak sureti ile ,Çiftçilerimizin ve hayvancılıkla uğraşan insanlarımızın Tarım Kredi, Ziraat Bankası ve diğer bankalara olan borçlarının faizsiz olarak ertelenmesi, ilave kredi limiti açılması, üreticilerimizin desteklenmesi gerekmektedir. Coronavirüs’ün hem arzı hem talebi sarsan etkileri nedeniyle verdiği yıkıcı tesirin ekonomik hayatta kalıcı tahribata yolaçmasına engel olunması zaruri bir tedbir olarak karşımıza çıkmaktadır.

Diğer taraftan yüksek risk taşımaları sebebi ile evde kalmaları ifade edilen;Yaşlılarımız, bizim başımızın üstünde taşıyacağımız kıymetlerimizdir. Onlara sokağa çıkmayla ilgili getirilen kısıtlama onları salgından korumak, incitmemek, hasta etmemek içindir, yoksa diğer Batılı uygulamalarda görülen ilgisizlikle karıştırmamak gerekir.

Bu kadim devlet görgü ve geleneğiyle birlikte,milletçe bu salgın hastalığı atlatacağız ve buna inancımız tamdır.

Ailenizin ve sevdiklerinizin sağlığı için evde kal Denizli evde kal Türkiye..”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.