enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Mide kanseriyle mücadele ederken, koronaya yenildi!

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde elektrik teknikeri olarak çalışan 51 yaşındaki Ahmet Eşmeli’nin ölümü, memleketi Çal’da büyük üzüntüye neden oldu. Eşmeli’nin ortaokul ve liseden sınıf arkadaşı olan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Can yoldaşımı, kardeşimi kaybettim. Üzüntümüz çok büyük” dedi.

Mide kanseriyle mücadele ederken, koronaya yenildi!
17.02.2022
A+
A-

Aslen Çallı olan Evli ve 2 çocuk babası Ahmet Eşmeli, Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışıyordu. Eşmeli’ye 7 ay önce mide kanseri teşhisi kondu. Pamukkale Üniversitesi’nde tedavi altında iken, iki gün önce Kovid-19 virüsüne yakalandı. Eşmeli, bugün sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Ortaokul ve liseden sınıf arkadaşım, can yoldaşım, kardeşimi kaybettim. Ahmet Eşmeli, 1980 ihtilalinden sonra Ülkü Ocakları Çal Şubesi’nin de ilk başkanlığını yaptı. Acımız çok büyük. Kardeşimi genç yaşta toprağa verecek olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum” dedi.

Ahmet Eşmeli, bugün (Perşembe) saat 16.00’da Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.