enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Millet İttifakı Pınar ve Nedim çiftinin nikahında buluştu!

Pınar ve Nedim çifti dünya evine girdi. CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve İyi Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık da genç çiftin nikahına şahitlik etti.

Millet İttifakı Pınar ve Nedim çiftinin nikahında buluştu!
A+
A-

Denizli’nin tanınan iş insanlarından Nafiz Öz ve İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Nevin Öz’ün oğlu Nedim ile Denizli’nin tanınan eğitimcilerinden olan Saadet ve Zafer Uğursal’ın kızı Pınar dün kıyılan nikah ile dünya evine girdiler.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde pandemi kurallarına uygun bir şekilde kıyılan nikahla dünya evine giren çifti yakın çevresi yalnız bırakmadı. Pandemi kuralları gereğince de salonda sadece 30 kişi bulunabildi.

NİKAH’TA İTTİFAK ESPİRİSİ

Genç çiftin nikah şahitliğini ise arkaşları Mürüvver Küçükçoban ve Derviş Can Deda’nın yanı sıra Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve İyi Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık gerçekleştirdi. Nikahta Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çoşkun ve İYİ Parti Pamukkale ilçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu da bulundu.

Nikahta CHP’li ve İyi Partili isimlerin bir araya gelmesi “Nikaha Millet İttifakı şahitlik etti” esprilerinin yapılmasına vesile oldu.

“UMUDUMUZ ONLAR”

Nikahın kıyılmasının ardından nikah cüzdanını takdim eden Başkan Doğan, “Kadın başkan olunca aile cüzdanını kadınlarımıza takdim ediyorum. Bu güzel çiftimizin ömür boyu mutlu olmasını temenni ediyorum. Genç çiftimizin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı nice çocuklar yetiştirmesini diliyorum. İnancımız tam, umudumuz onlar, beklentimiz onlar. Hayırlı uğurlu olsun. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi ve aile cüzdanını gelin Pınar’a takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.