enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Milletvekili Şahin Tin, iftarını mermer işçileriyle birlikte yaptı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, mermer sektöründe çalışan işçilerle iftar sofrasında buluştu. Şahin Tin; “Paylaşma duygumuz en büyük zenginliğimiz. Dayanışma içinde olmalıyız. Birliğimizi korumalıyız. Üretmeden güçlü olamayız. Bileğinin gücüyle sofrasını bereketlendiren herkes başımızın tacıdır” dedi.

Milletvekili Şahin Tin, iftarını mermer işçileriyle birlikte yaptı
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ramazan ayında ev ziyaretlerini sürdürürken çeşitli sektörlerde emek ve alın teri döken vatandaşlarla da bir araya geliyor. Milletvekili Şahin Tin, Denizli’nin mermer üretim üssü olarak bilinen Kocabaş Mahallesi’nde bir mermer firmasında çalışan işçilerin iftar sofrasına konuk oldu. Milletvekili Şahin Tin’e, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, İŞKUR Denizli İl Müdürü Fatih Işık ve Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Serter de eşlik etti. 

“PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA DUYGUSU ZENGİNLEŞİYOR” 

Orucunu emekçilerle birlikte açan Milletvekili Şahin Tin; “Ramazan ayının rahmet ve bereketini hemşerilerimizle birlikte idrak ediyoruz. Dayanışmamızı pekiştiriyoruz. Paylaşma duygusunu daha da zenginleştiriyoruz. Bu mübarek günlerin kadrini kıymetini bilerek her zaman olduğu gibi yine vatandaşlarımız ile birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sofralarımız şenleniyor, bereketleniyor. Yine bugün mermer firmasında çalışan emekçi kardeşlerimiz ile birlikte iftarımızı yaptık. Alın terinin lezzet ve anlam kattığı sofrada işçi kardeşlerimiz ile buluşmak bizlere eşsiz bir huzur verdi. Çok şükür üretimin çarkları dur durak bilmeden dönüyor. Bu ülkemiz adına son derece sevindirici bir gelişmedir. Burada çalışan emekçi kardeşlerimiz ile aynı amaç için ter döküyoruz, ekmeğimizi bölüşüyor, ülkemizin güzel ve aydınlık yarınlarına doğru hep birlikte yürüyoruz” dedi. 

“ÜRETENİN, ALIN TERİ DÖKENİN YANINDAYIZ” 

İftarın hemen ardından firma sahibi Celil Kılınç’tan faaliyetleriyle ilgili bilgiler alan Milletvekili Şahin Tin; “Denizli firmaları son derece başarılı işlere imza atıyorlar. Dünyanın birçok prestijli projesine ürün tedarikinde bulunuyorlar. Emek ve alın teri döküyorlar. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat konusunda azimliler. Bizler de hükümetin temsilcileri olarak her türlü desteği vermenin gayreti içindeyiz. Üretmeden güçlü olamayız. Bu gerçeğin bilincindeyiz. Hükümetimiz üreten, üretime katkı koyan, emek veren, özveriyle çalışan herkesin yanındadır. Üretim mekanizmasının en temel unsurunu teşkil eden sanayici ve emekçi kardeşlerimiz ülkemizi güçlü geleceğe taşıyor. Memleketimiz için sermayesi ve bileğinin gücüyle mücadele eden herkes bizim başımızın tacıdır. Bugüne kadar nasıl onların yanında olduysak bundan sonra da aynı kararlılıkla sanayicimizin, üreticimizin, alın teri döken işçi kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizi iftar saatinde bu sofrada buluşturan firma sahibimize, sofralarını bize açan emekçilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.