enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5595
EURO
34,8913
ALTIN
2.434,23
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Milletvekili Sancar şikayet etmişti.. Şantaj çetesi üyelerinden birine gözaltı!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden dün istifasını duyuran Denizli Milletvekili Teoman Sancar, kendisine şantajda bulunan kişileri gerekli yerlere şikayet ettiğini açıklamıştı. Alınan son bilgilere göre Milletvekili Sancar’a şantaj yapmaya kalkan çete üyelerinden birinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Milletvekili Sancar şikayet etmişti.. Şantaj çetesi üyelerinden birine gözaltı!
01.03.2021
A+
A-

CHP’den dün istifa ettiğini açıklayan Milletvekili Teoman Sancar, kendisine kaset adı altında şantaj yapan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğu açıklamıştı. Konu ile ilgili gelen ilk bilgilere göre Milletvekili Sancar’a şantaj yapmak isteyen çete üyelerinden birinin gözaltına alındığı öğrenildi. Çetenin geri kalan üyeleri hakkında ise arama çalışmalarının devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

GÖZALTI KARARI SONRSI GÖZLER VEKİL SANCAR’DA

Dün resmi twitter hesabından yaptığı açıklama ile CHP’den istifa ettiğini açıklayan Teoman Sancar, Twitter’da kısa sürede trending Topic olmuştu. Sancar’ın istifası ile ilgili bir çok mesnetsiz iddia yer alırken Sancar, mesnetsiz iddiaları sert dille yalanlayarak, konu ile ilgili medyaya açıklama yapacağını belirtmişti. Bu gözaltı haberi sonrası Teoman Sancar’ın yeni bir açıklama yapması bekleniyor.

CHP’DEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

CHP’den istifası ile ilgili ise Sancar’ın kendisi ile ilgili problemi daha henüz tam olarak anlatamadan genel merkezden istifa baskısı gelmesi nedeniyle istifa ettiği yine Şifre Haber tarafından verilen detaylar arasında yer aldı. Sancar gazeteci İsmail Saymaz’a yaptığı açıklamada, “Hakkımda adliyeye yansımış bir dosya var. Bu dosyada şantaj ve tehdit iddiası var. Bu nedenle, bu süreçte partime zarar vermeyeyim diye CHP’den istifa ettim. Bağımsız kalmayı uygun gördüm. Başka bir partiye geçmeyeceğim.” ifadelerini kullandı.

CHP’DEN İLK SANCAR AÇIKLAMASI!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın CHP’den istifasıyla ilgili, “İstifasını açıkladı. İstifa, tek taraflı müessese. Kendi istifa mektubunda ne varsa, biz de onu biliyoruz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.