enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Nafaka davasında adliye karıştı, darp iddiası: 1 kişi hayatını kaybetti

Nafaka davasında adliye karıştı, darp iddiası: 1 kişi hayatını kaybetti
23.07.2020
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, dün öğle saatlerinde Denizli Adliyesi 4. Aile Mahkemesi önünde meydana geldi. Daha önce boşanan Gökhan Kılınç ile Ayşe A. arasında görülecek nafaka davası nedeniyle adliyede bulunan iki aile ve Ayşe A.’ın yeni eşi Hasan A.’ın da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Ayşe A., Hasan A. ve Ayşe A.’ın babası Ünal S. tarafından darp edildiği iddia edilen İsmail Kılınç olay yerinde yaşamını yitirdi. Sağlık personeli olan oğlunun ve olay yerine gelen sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Kılınç adli tıp morguna kaldırıldı.

Adli tıpta yapılan incelemelerde yaşamını yitiren İsmail Kılınç’ta darp bulgularına rastlanırken, olayın faili olduğu iddia edilen Ayşe A., Hasan A. ve Ünal S. gözaltına alındı. Kılınç’ın kafa, boyun ve göğüs bölgesinde bulunan darp izleri nedeniyle mi yoksa başka bir nedenle mi öldüğü bulguların sevk edildiği Antalya Adli Tıp Kurumundan gelecek raporun ardından netleşecek. Emniyet olayla ilgili başlattığı soruşturmada tarafların yanı sıra olay yerinde bulunan mahkeme hakimi, katipler ve Suriye uyruklu bir şahsın da ifadesine başvurdu.

Şüpheli şahısların gözaltı sürecinin devam ettiği olayla ilgili soruşturma devam ederken, İsmail Kılınç Burdur Gölhisar’da bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

Kaynak:aynahaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.