enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Nergis toplantı ve düğün salonu Mayıs’ta hizmete giriyor!

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapısal projelerinden biri olan ve sadece Sümer Mahallesi’ne değil bölgeye hitap edecek olan Merkezefendi Belediyesi Nergis Toplantı ve Düğün Salonu Mayıs ayında hizmete girecek.

Nergis toplantı ve düğün salonu Mayıs’ta hizmete giriyor!

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapısal projelerinden biri olan ve sadece Sümer Mahallesi’ne değil bölgeye hitap edecek olan Merkezefendi Belediyesi Nergis Toplantı ve Düğün Salonu Mayıs ayında hizmete girecek. Toplam inşaat alanı 2 bin 408 metrekareden oluşan Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’nda çalışmalarda sona gelindi. Salon bodrum, zemin ve 1.Kat olmak üzere üç kattan oluşuyor. Projede 400 kişilik çok amaçlı salon, yönetim ofisi ile kiraya verilecek dört adet ofis ve otopark bulunuyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimize her alanda hizmet vermek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda, çiftlerimizin en mutlu günlerini uygun fiyatlarla yaşayacakları Nergis Toplantı ve Düğün Salonumuzu Mayıs ayında hizmete açıyoruz. Bu salonumuzda kaliteli hizmet sunarak ailelerimizin bütçelerine destek olacağız. Hep dediğimiz gibi bu salonumuz sadece Sümer Mahallesi’ne değil bölgemize hitap edecek. Hep birlikte Merkezefendi’de daha güzel projeler, daha güzel salonlar yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.