enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Off-road yaparak yeşillik alanı talan eden gruba mahalleliden sert tepki!

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Yazır Mahallesi’nde yer alan Onoluk Yaylası’nda doğa katliamı yaşandı. Mahallelilerin mesirelik alan olarak kullandığı çayırlık bölgede arazi araçları ile off-road yapan kulüp üyeleri yaylalık alana ciddi zarar verdi.

Off-road yaparak yeşillik alanı talan eden gruba mahalleliden sert tepki!
21.03.2022
A+
A-

Olay, Acıpayam’ın Yazır mahallesi’nde yer alan Onoluk Yaylası’nda yaşandı. Denizli’de faaliyet gösteren bir off-road grubu Eşeler Yaylası yakınlarında bulunan yaz aylarında yaz şenliklerinin yapıldığı ve mahalle halkının da yıllardır mesirelik alan olarak kullandığı çayırlık bölgede arazi araçları ile off-road yaptı. Arazi araçları, mahalleli tarafından daha önce çayırlık olduğu ifade edilen yeşillik alanı adeta talan etti.

Yaylanın zarar gördüğünü gören mahalle halkı duruma tepki gösterdi. Sosyal medyadan da paylaşım yapan mahalle halkı, ‘Suludere piknik alanımıza gelen kişiler, bu güzelliği tahrip etmişler. Yaylamızın çayırlık alanları adeta sürülmüş gibi olmuş tarlaya çevirmişler. Bunu yapanları cezalandırılmasını istiyoruz’ diyerek tepki gösterdi.

Off-road yapan grubun ise sosyal medyadan bölgedeki faaliyetlerini çekerek hesaplarında yayınladıkları görüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.