enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3218
EURO
35,0717
ALTIN
2.279,78
BIST
9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Olimpiyat Şampiyonu Şeydanur Kaplan’dan Müdür Ekici’ye ziyaret!

Olimpiyat Şampiyonu Şeydanur Kaplan’dan Müdür Ekici’ye ziyaret!
07.09.2021
A+
A-

İlimiz Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler Okulu Spor Kulübü Sporcusu ve aynı zamanda Şampiyon Goalball Kadın Milli Takım oyuncusu Şeydanur Kaplan’ı İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici makamında kabul etti. Olimpiyat Şampiyonumuzu kapıda karşılayan İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici “Ülkemize ve şehrimize büyük bir gurur yaşattınız. Olimpiyat Şampiyonu Milli Takımımızdan bir oyuncumuzunda şehrimizden olması bizlerde ayrı bir sevinç yaşattı. Şeynanur ile olimpiyatlar öncesi ilk buluşmamızda Denizli’ye madalya ile döneceğiz sözü vermişti. Olimpiyatlarda madalyayı aldığı anda çok duygulandım. Ülkemiz adına şehrimiz adına çok güzel bir başarıya imza attılar. İlimiz Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler Okulumuz akademik alanda başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanda da büyük başarılara imza atıyor. Şeydanur ve takım arkadaşları bize bir kez daha “Hayatta Engel Yoktur” mesajını verdi” dedi.

“Hayallerimizin gerçek olması bizi çok sevindirdi”

Şampiyonluğun hayallerini süslediğini belirten Olimpiyat Şampiyonu Şeydanur Kaplan, “Uzun süre olimpiyatlara hazırlandık. Takım olarak şampiyon olacağımıza inandık. Şampiyonluk hayallerimizi süslüyordu. Hayallerimizin gerçek olması bizi çok sevindirdi. Tüm ülkenin desteğini arkamızda hissettik. Şampiyon olduktan sonra İstiklal Marşımız okunurken tüm olimpiyat serüvenimiz film şeridi gibi gözümün önünden geçti” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.