enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7990
ALTIN
2.499,78
BIST
9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Oto Tamircileri ve Tornacılar Odası seçimleri öncesi manidar tanıtım

Denizli Oto Tamircileri ve Tornacılar Odası seçimleri öncesi mevcut Başkan Süleyman Akşit açıklamalarda bulundu. Akşit, 4. Sanayi Sitesi’nin en büyük vaatleri olduğunu belirterek bu vaadi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Denizli Büyükşehir’in geçtiğimiz günlerde duyurduğu yeni sanayi sitesinin Denizli Oto Tamircileri ve Tornacılar Odası seçiminin bir gün öncesi mevcut Başkan ve adayı Akşit tarafından yeniden yapılması manidar bulundu.

Oto Tamircileri ve Tornacılar Odası seçimleri öncesi manidar tanıtım
18.01.2022
A+
A-

Denizli Oto Tamircileri ve Tornacılar Odası 19 Ocak Çarşamba(yarın) seçime gidecek. Seçimde mevcut Başkan Süleyman Akşit, Himmet Korkmaz ve Ziya Subakan başkanlık için yarışacak. Akşit, seçim öncesi Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Akşit, geçtiğimiz günlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından tanıtılan yeni sanayi sitesinin tanıtımını seçimden bir gün önce bir kez daha yaptı.

Akşit konuşmasına projesi onaylanan 4. Sanayi sitesini anlatarak başladı. Akşit;“Oto Tamircileri ve Tornacılar Odası’nda 2010 yılında göreve geldik. 2014 yılında Sınırlı Sorumlu Küçük Esnaf Yapı Kooperatifi’ni kurduk. 2014 yılından bugüne uğraşıyorduk. Yeni sanayi sitemize kavuşuyoruz.  Şuan yeni sanayi sitesinin yeri hazır. 3-4 ay içerisinde temelini atmayı düşünüyoruz. Denizli’de küçük esnaf kiralar nedeniyle çok zor durumdaydı. Sayın Bakanımız Murat Kurum’a, Denizli milletvekillerimize, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, Eski Bakanımız Sema Ramazanoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sitemizde 400 civarında dükkan yapmayı planlıyoruz. Hiçbir esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Boş yerlerimiz de var ilave dükkan da yapabiliriz. Hedefimiz 600-700 dükkan olacak.”dedi.

Akşit, yarın gerçekleştirilecek seçimin hayır getirmesini dileyerek yeniden aday olduğunu belirtti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşit, muhabirimizin yönelttiği ‘Denizli’de siteleşmede sorunlar yaşanıyor. Otonomi’de bunu gördük. İnsanlar o bölgeye dükkanlarını taşımıyor. Sizde de böyle sorunlar olabilir mi?’ sorusuna;“Bizde böyle bir sıkıntı yaşanmayacak. Bizim küçük esnafımızın yüzde 80’i kiracı durumda. Bana ‘Kira öder gibi paramızı ödeyelim, yerimize gidelim’ diyorlar. Zaten şehir içine büyük araçlar giremiyor. Bizim oradaki yerimiz iki yolun ortasında bulunuyor. Ulaşım çok iyi, şehre çok uzak değil. Bizim esnafımızın tamamı gidecek. Onun için dışarıdan kimseyi yazmadık.” Diye cevap verdi.

‘Seçimde yeniden adaysınız, vaadiniz nedir?’ sorusuna ise Akşit;“Bizim en büyük vaadimiz sanayi sitesi idi. Bunun yanı sıra göreve geldiğimizde nerede fuar varsa gideceğimizi söylemiştik. Tüm fuarlara katıldık. Ama dediğimiz gibi bizim tek hedefimiz sanayi sitesiydi. Bunu da başardık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.