enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Pamukkale Belediyesi 133 mülkünü kiraya veriyor!

Pamukkale Belediyesi 133 mülkünü kiraya veriyor!
A+
A-

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan tarla, arsa, bahçe, park ve işyeri gibi taşınmazlar için ihale yapacak. 9 Temmuz’da yapılacak olan ihale ile 133 yeni kiracı belirlenecek. Taşınmazlar 3 yıllığına kiralanacak.


Pamukkale Belediyesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddeleri uyarınca açık arttırma usulü ile ilçe merkez ve mahallelerinde bulunan tarla, park, büfe, sanayi ve kafeteryayı kiralamak için ihaleye çıkıyor. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek ihalede işyerleri 3 yıllığına kiralanacak. İhale 9 Temmuz tarihinde saat 12:00’da Belediye Encümen Salonunda yapılacak.

1) İhale hakkında bilgi ve ihale şartnamesi mesai saatleri içinde, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden ücretsiz olarak görülebilir.
2) İhaleye katılacak olan iştirakçilerin, istenilen belgeleri ihale günü saat:12:00’a kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.
3) Katılımcılardan İstenen belgeler;


Gerçek kişiler; Nüfus cüzdan fotokopisi, tebligat için adres beyanı, gerçek kişiler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, vekâletname ile vekile ait nüfus cüzdanı fotokopisi, Belediyeden alınacak tahliye taahhütnamesi ve geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya teminat mektubu getireceklerdir.
Tüzel kişilik adına katılacaklar; Tüzel kişiliği temsile yetkili olanların noter tasdikli yetki belgesi, İmza sirküleri, Ticaret Sicil Tasdiknamesi, Faaliyet Belgesi, Nüfus Cüzdan fotokopileri, ortak girişim olması halinde; noter tasdikli ortaklık sözleşmesi, tebligat için adres beyanı, Belediyeden alınacak tahliye taahhütnamesi ve geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya teminat mektubu getireceklerdir.

İhaleye katılımda tüm belgelerin asılları ile birlikte fotokopileri alınacaktır
İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

PAMUKKALE BELEDİYESİNİN KİRAYA VERECEĞİ 133 YER

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.