enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3425
EURO
35,1086
ALTIN
2.309,83
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Pamukkale Belediyesinden Kanser Savaşçılarına Destek!

Pamukkale Belediyesinden Kanser Savaşçılarına Destek!

Pamukkale Belediyesi ve İhtiyaç Haritası ile Kanser Savaşçıları Derneği işbirliğinde “Kanser ile ilgili bilgilendirme ve meme kanseri süreci” ile ilgili eğitim düzenlendi. Nihat Zeybekçi Kültür Merkezi’nde COVID-19 tedbirleri uygulanarak gerçekleştirilen bilgilendirme eğitiminde Ege Üniversitesi’nde Meme Cerrahı Dr. Berk Göktepe, meme kanserinde erken teşhis, tanı koyma, tedavi süreci hakkında bilgiler verdi. Eğitime, İhtiyaç Haritası Yönetim Kurulu üyesi Esra Arslan, Kanser Savaşçıları Derneği Kurucu Başkanı Aslı Ortakmaç, NN Hayat ve Emeklilik Kurumsal İletişim Sorumlusu Gülşah Turutoğlu, Denizli’de yaşayan kanserle mücadele eden ve meme kanserini yenen kadınlar ile bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar da katıldı.

PAMUKKALE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

İhtiyaç haritası yönetim kurulu üyesi Esra Arslan, kadınlara meme kanseri ile ilgili farkındalık oluşturmak, meme kanseri ile bilgilendirmek ve daha sonra da taramalarını yapmak için “Önce Sen” sloganıyla projelerine ilk olarak Denizli’de, Pamukkale Belediyesi’nin destekleriyle başladıklarını belirtti. Kanser Savaşçıları Derneği Kurucu Başkanı Aslı Ortakmaç da Pamukkale Belediyesi’nin desteğiyle düzenlendikleri bu eğitimde kadınların meme kanserinde erken teşhisle kısa sürede tedavi olabileceklerini bu nedenle erken tanının önemine dikkat çektiklerini söyledi. NN Hayat ve Emeklilik Kurumsal İletişim Sorumlusu Gülşah Turutoğlu ise “Önce Sen Farkındalık Hareketi”nin ilk ayağının Denizli’de gerçekleştirdiklerini ve bu ilk eğitimde Pamukkale Belediyesi’nin göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür etti.  Ege Üniversitesi’nde Meme Cerrahı Dr. Berk Göktepe ise “Bugün burada kadınlarımıza meme kanseriyle ilgili, erken tanısıyla ilgili, nasıl saptayabileceğimizle ilgili bilgiler aktardık. Aramızda hastalarımız, ameliyat olan, ameliyat olacak olan ve meme kanseri ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen kişiler vardı. Pamukkale Belediyemizin de desteğiyle çok güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Katılımcı kanser hastası Aynur Boyer, böyle güzel ve anlamlı bir eğitime destek veren Pamukkale Belediyesine teşekkür ederek, “Bir hasta olarak erken tanının farkındayım ve diyorum ki önce sen!. Çünkü önce kendimiz demezsek, etrafımızda kimse olmaz” diye konuştu. Pamukkale Belediyesi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik sonunda, katılımcılara hediyeler takdim edildi. Eğitimin ikinci ayağı olarak da, katılımcıların KETEM işbirliği ile kontrollerinin yapılması sağlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.