enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3470
EURO
35,0988
ALTIN
2.307,90
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Pamukkale Belediyesi Sivrisinekle Mücadelesine Başladı

Pamukkale Belediyesi Sivrisinekle Mücadelesine Başladı
05.01.2022
A+
A-

Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının bahar ve yaz dönemlerinde sivrisinek, karasinek ve haşerelerden dolayı sıkıntı yaşamaması için kış dönemi ilaçlama çalışmalarına başladı. Yıl boyunca devam eden sivrisinekle mücadele çalışmaları kapsamında, yoğun olarak yaz ve bahar aylarında ortaya çıkan sivrisinek ve haşere ile mücadelenin kış dönemi çalışmaları tüm ilçedeki ahırlar, kuyular ve foseptikler, yeni inşaatlar, terkedilmiş binalar, ağaç kovukları, çalılık ve fundalıklar, kanallar ve benzeri yerlerde sürdürülüyor. Ekipler ilkbahar, yaz ve kış olmak üzere 3 ayrı dönemde ilaçlama çalışmaları yaparak, vatandaşların yazın sinek ve haşere sorunu yaşamasının önüne geçmeye çalışıyor.

“HEDEFİMİZ HER AÇIDAN HUZURLU BİR İLÇE”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe halkına hizmet ederken tüm çalışmalarında ortak hedeflerinin “Huzurlu bir ilçe” olduğunu belirterek,  “Sivrisinek ve haşere ile mücadele sadece yaz aylarında değil, kış aylarında da sürüyor. Pamukkale Belediyesi olarak ilçe halkımızın hem sağlığı hem de daha konforlu yaşam sürebilmeleri açısından sivrisinekler başta olmak üzere tüm haşeratlarla ilgili ilaçlama çalışmalarımız yıl boyunca sürüyor. Kış aylarında bu tür rahatsız edici canlılar larva halindeyken yapılan ilaçlamalar gerçekten önemli. Pamukkale Belediyesi ilaçlama ekiplerimizde yıl boyunca, tüm mahallelerimizde larva üreten alanlarda ilaçlama çalışması yürütüyor. Hedefimiz tüm hizmetlerimizi en kaliteli şekilde yerine getirirken ilçemizi her açıdan daha da huzurlu hale getirmek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.