enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Pamukkale Belediyesi Zabıtası Pazarda Unutulan 9 Kilogram Parayı Sahibine Teslim Etti

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, görev yaptığı alanlarda unutulan değerli eşyaları sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak Pelitlibağ Kapalı Pazaryeri’nde unutulan yaklaşık 9 kilogram metal para sahibine ulaştırıldı.

Pamukkale Belediyesi Zabıtası Pazarda Unutulan 9 Kilogram Parayı Sahibine Teslim Etti

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, görev yönetmelikleri çerçevesine bağlı kalarak, sorumluluk alanları içinde belediyeye teslim edilen çanta, cüzdan, alet, araç, para ve altın gümüş gibi değerli her türlü eşyaları sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak, Pelitlibağ Kapalı Pazaryeri’nde yaklaşık 1 ay önce Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri temizlik yaparken içi metal para dolu poşet buldu. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerin, pazarda unutulan ve yaklaşık 9 kilogram metal paranın yer aldığı poşetin sahibi bulmak için çalışma başlattı. Uzun uğraşlar sonucu para dolu poşetin sahibi bulundu.

“PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Geçtiğimiz haftalarda Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, ağırlığı yaklaşık 9 kilo olan bozuk paralar pazar esnafı olan Ahmet Deniz’e teslim edildi. Ahmet Deniz, günün yorgunluğu ve yoğunluğu ile malları toplarken, paraları pazar yerinde unuttuğunu belirterek, “Yoğunluktan bunu fark etmedim. Daha sonra defalarca anons yapılmasına rağmen duymamışım. Pazar yerinde paraları bularak Zabıta Müdürlüğü’ne teslim eden Pamukkale Belediyesi çalışanı temizlik işçisi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Örnek bir davranış sergilediler. Personellerinin böyle davranış sergilemesi nedeniyle Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.