enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Çok Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C

Pamukkale İlçesi, Bir Spor Kompleksi Daha Kazandı

Pamukkale İlçesi, Bir Spor Kompleksi Daha Kazandı
18.04.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin ilçede bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırdığı spor kompleksinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa; Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret BorsasI Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Sportif Direktör Bülent Ertuğrul, Denizlisporlu oyuncular Veli Acar, Cenk Güvenç, İsmail Haktan Odabaşı ve Cihan Özkaymak  katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdür Yusuf Akkaya, “Pamukkale Belediyesi’nce okulumuza kazandırılan, halı saha, tenis kortu, basket ve voleybol sahası’ndan oluşan spor tesislerimizin açılışını yapacağız. Bu tesislerin kazandırılmasında hiçbir talebimizi geriye çevirmeyen, her türlü isteğimizin karşılanmasını sağlayan başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın mesleki eğitime verdiği değer ve önem bir kez daha bizi gururlandırdı. “Meslek Liseleri Memleket Meselesi” sloganıyla yola çıkan Türkiye’de bu davaya gönülden bağlı olmak, sözde değil özde bir görüntü sergilemeyi gerektiriyor. Bunu en özde gösteren isimlerin başında şüphesiz ki Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin geliyor. 2. Dünya Savaşı’ndan yenik çıkan Almanya, Japonya gibi devletlerin kısa zamanda toparlanıp, dünya devi haline gelmesini sağlayan güç o ülkelerin sahip olduğu mesleki ve teknik eleman sayısının fazlalığıdır. Burada olan herkes Türkiye’nin bu sorununun farkında olup, taşın altına elini sokan isimlerdir. Herkese Teşekkür ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesi, “Belediyemiz tarafından yapılan halı sahamızı hizmete alıyoruz. Yeni kurulan bir belediyeyiz ama bugüne kadar toplumun her kesimine dokunmaya çalışıyoruz. Sporu önemsiyoruz ve sporun ve sporcunun yanındayız diyoruz.Göreve geldikten sonra ilçe sınırları içinde 24 halı saha yaptık. Okulumuzda da böyle bir spor kompleksinin ihtiyaç olduğunu inceleyerek gördük ve bugünlere geldik” dedi.

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, “Pamukkale; eğitimde, sporda ve her türlü çalışmalarda örnek çalışmalara imza atan bir ilçemiz. Odalarımızla birlikte yeter ki bir eksiği yapmayı kafamıza koyalım. Denizli, Pamukkale olarak en iyisini, en güzeli yapmak bizim hedefimiz olmuştur. Nüfusu 17 bini aşan Pamukkale İlçemizde hem öğrencilerimize, hemde mahallede ki vatandaşlarımıza spor anlamında çok önemli imkanlar tanıyan böyle bir spor kompleksinin yapılmasından, bu hale getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım bölümü öğrencilerinin tasarladığı kıyafetlerle defile yaptı. Defile, izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Defilenin ardından kurdele kesimi ile halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.