enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3425
EURO
35,1086
ALTIN
2.309,83
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Aktepe Kültür Merkezi Yükseliyor

Aktepe Kültür Merkezi Yükseliyor
11.06.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Aktepe Kültür Merkezi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Bölgenin çehresini değiştirecek olan projenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Gürlesin, “Bu bölgede gerekli olan bir çok birimin yer aldığı projemizde zemin kattayız. Projemiz her geçen gün yükselmeye devam edecek. Şimdiden bu projemiz halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Kuruluşunun üzerinden sadece 4 yıl geçmesine rağmen ilçenin geleceğine ışık tutacak bir çok önemli projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediyesi’nin Aktepe mahallesinin çehresini değiştirecek Aktepe Kültür Merkezi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Yaklaşık 17 milyon liraya mal olması beklenen Aktepe Kültür Merkezi’nin temeldeki çalışmaları tamamlanarak zemin kata kadar ulaşıldı.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Pamukkale Belediyesi tarafından bölgenin ihtiyaçları göz önüne alınarak projelendirilen Aktepe Kültür Merkezi’nde bir çok bölüm bulunuyor. Taziye evinin de bulunacağı Aktepe Kültür Merkezi’nde nikah ve düğün salonu, toplantı salonları, iş yerleri, spor salonu, Pamukkale Belediyesi ödeme noktası, çok amaçlı salon ve arşiv gibi bölümler yer alıyor. Ayrıca Pamukkale Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren Sosyal Market’in merkezi de Aktepe Kültür Merkezi’nde olacak. Ayrıca projeye bağlı olarak pazaryeri ile kapalı otopark da yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalara ilgili bilgiler alan Başkan Gürlesin, her ayrıntıyı tek tek inceledi.

 “BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

Kurulduğu günden bu yana Pamukkale Belediyesi’nin 68 mahallenin tamamına defalarca dokunduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. “Biz vizyon projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Bu bölgeye Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği yapmıştık. O projemizi 8 Haziran’da hizmete sunduk. Aktepe Kültür Merkezi de bölge için önemli. İçinde burada ihtiyaç olan bir çok bölüm var. Maliyeti yaklaşık 17 milyon lira olan bu projemiz her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Pamukkale Sosyal Market’in merkezi bu projemizin içinde yer alacak. Buradaki çalışmalarımızın 2019 yılının başında tamamlanmasını planlıyoruz ” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.