enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bağbaşı’na Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi

Bağbaşı’na Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi
29.11.2017
A+
A-

Sınırlarında yaşayan 337 bin 444 kişi ile ülkemizdeki 26 ilden büyük olan Pamukkale ilçesinin Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleceğe yönelik hizmetlere devam ediyor. Bağbaşı Mahallesi’ndeki yaklaşık 11 bin metrekarelik alanda kentin çehresini değiştirecek “Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi”nin yapımına başlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “    Sadece ilçemizde değil Denizli genelinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet verecek olan Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi bölgenin çehresini değiştirecek. Biz geleceğe yönelik çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

Kuruluşundan bu yana önemli projeleri hayata geçiren Pamukkale Belediyesi, yine örnek bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. “Eserlerimizle hizmetinizdeyiz” sloganıyla çalışmalar yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Bağbaşı ve bölgesinin çehresini değiştirecek bir projede daha inşaat çalışmalarını başlatıyor. Proje çalışmaları bir süredir devam eden ve “Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi”nin ihalesi tamamlandı ve inşaat çalışmaları başladı.

55 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK

Pamukkale Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olan “Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi”, Bağbaşı Mahallesi Vatan Bulvarı üzerinde yapılacak. Toplamda 10 bin 872 metrekare alanda hayat bulacak olan bu dev projede adeta yok yok!. Kültür Merkezi, Sinema salonları, kreş eğitim merkezi, bilgi evi, spor merkezi, oyun alanlarının da  yer alacağı bu dev projenin binasının çatısında yapılacak olan yeşil alanlar, spor alanları, oturma ve dinlenme alanları, su bahçeleri ve alışveriş  alanları bulunacak. Ayrı bir blok olarak planlanan konferans salonları ise yaklaşık 800 kişiye aynı anda hizmet verebilecek. Büyük salon 575 kişilik olurken, küçük salonun kapasitesi ise 210 kişi olacak. Ayrıca “Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi” 1150 metrekarelik fuaye ve sergi alanı da yer alacak. Kompleks içinde 4 adet sinema salonu bulunurken, salonlar oyun alanı ile aynı katta tasarlandı ve yeşil alanla bütünleşiyor. Kreş, Bilgi Evi ve Etüt Merkezi de yine bölgenin  taleplerine karşılık verecek. Yaklaşık 55 milyon liraya mal olacak olan “Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi”nin ihalesi tamamlanarak inşaat çalışmaları başladı. Bu dev projenin 2018 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Pamukkale Belediyesi’nin bu büyük projesinin bir başka özelliği de engelsiz yaşam merkezi olması.

TÜM DENİZLİ HALKININ HİZMETİNDE OLACAK

2014 yılının Mart  ayında Denizli’nin büyükşehir olmasıyla kurulan Pamukkale Belediyesi’nin başkanı Hüseyin Gürlesin, ilk günden bu yana ilçeyi geleceğe hazırlayan önemli projelere imza atıyor. 337 bin 444 kişi ile Türkiye genelindeki 26 ilden daha fazla bir nüfusa sahip olan Pamukkale’nin adını bir çok örnek projeyle ülkeye duyuran Başkan Gürlesin, uzun süredir üzerinde çalışılan “Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi”nde ihale ve yer teslimi işlemlerinin tamamlandığını belirtti.  “Bu projemizin maliyeti 50-55 milyon civarında” diyen  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Buradaki dev projemizin en önemli özelliklerinden birisi, engelsiz bir yaşam merkezi olacak olmasıdır. Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi adını koyduğumuz tek ada parselde dev bir alanda içeriği çok zengin olan çok amaçlı salonlarıyla, nikah salonuyla, konferans salonlarıyla, cep sinemalarıyla, etüt merkezleriyle, spor alanlarıyla, kafeleriyle, içerisinde ki eğitim salonları ile birçok vasfı içinde barındıran ve bu bölgeye özellikle Denizli’mize enerji verecek olan dev projemizde çalışmalar başladı. İnşaat bittiğinde iddia ediyorum sadece Denizli’de yaşayan vatandaşlarımız değil, misafir olarak şehrimize gelenlerinde merakla gezip görmek isteyecekleri bir merkez olacak” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.