enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Başkan Gürlersin Taziye Mesajını Yayımladı

Başkan Gürlersin Taziye Mesajını Yayımladı
06.07.2017
A+
A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Van’da hain terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde şehit olan Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan için taziye mesajı yayınladı. Başkan Gürlesin, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

Şehit Emrah Ceylan

Şehit Emrah Ceylan

PKK’lı teröristler 3 Temmuz günü Başkale-Van karayolunun 60’ncı kilometresindeki Güzeldere mevkiinde askeri araca el yapımı patlayıcı ve roketle saldırı düzenledi. Saldırıda Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan ağır yaralandı. Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne getirilen ve burada tedavi altına alınan Ceylan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit askerimiz ile ilgili olarak taziye mesajı yayınladı.  “Vatanı için canını veren kahraman askerimiz Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan’a Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

”Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum”

Başkan Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi; “Şehidimiz, vatanı, bayrağı, milleti için gözünü kırpmadan vatan savunmasında teröristlere, şer odaklarına karşı kahramanca savaşmıştır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan her türlü saldırı hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Son olarak Van’daki saldırıda canını vatan için veren Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan’a Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.