enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3076
EURO
35,1454
ALTIN
2.274,53
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Gürlesin, Albay Metin Düz’ü Ağırladı

Başkan Gürlesin, Albay Metin Düz’ü Ağırladı
17.08.2017
A+
A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz’ü makamında ağırladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz ay atanan Denizli’ye Komutan Albay Düz’e, belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Geçtiğimiz ay İl Jandarma Komutanı olarak Denizli’ye atanan Kıdemli Albay Metin Düz, kendisini görevinin ilk günlerinde ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e iade-i ziyarette bulundu. Albay Metin Düz’ü makamında ağırlayan Başkan Gürlesin, belediye çalışmaları ve ilçe hakkında bilgiler aktardı.

“ASKER VE POLİSİMİZİN YANINDAYIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Düz’ün nezdinde de tüm asker ve polisin yanında olduğunu ifade etti. Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak askerimizin ve polisimizin her daim yanındayız. Bu vatan için gecesini gündüzüne katan vatan evlatlarımız için ne yapsak azdır. Devletinin bekası için, vatan, millet, bayrak aşkıyla canını ortaya koyarak görevini sürdüren tüm asker ve polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vatan için bayrak için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz, Denizli’de görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Pamukkale Belediyesi’nin başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti.

68 MAHALLEDE MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUMU YAPILDI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz’e, ilçe güvenliği açısından 68 mahallede kurdukları mobese kamera sistemi hakkında da bilgi vererek, ilçedeki 68 mahallede mobese kamera sistemi kurulumunu tamamlandıklarını söyledi. Başkan Gürlesin, bu proje ile, ilçede meydana gelebilecek olumsuz olayların bir nebze de olsa önüne geçerek güvenlik güçlerine destek olmak istediklerini ifade etti. Öte yandan Denizli ve Pamukkale ilçesi hakkında Komutan Kıdemli Albay Metin Düz’e bilgiler veren Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli Ege’nin incisi. Hem turizm anlamında hem de sanayi anlamında ülkenin en önemli kentlerinden biri. Kentimizin turizm bölgesi olan ilçemiz, 377 bin nüfusuyla ilin en büyük ilçesi. Birçok güzellikte ilçemiz sınırları içinde yer alıyor. Görevimizin ağırlığının farkındayız. Görevimizi layıkıyla yerine getirmek ve ilçemizi daha da yaşanılabilir bir kent haline dönüştürebilmek adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gürlesin, ziyaret sonunda, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz’e günün anısına hediyeler takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.