enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3301
EURO
35,0755
ALTIN
2.307,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Gürlesin Dertlere Derman Oluyor

Başkan Gürlesin Dertlere Derman Oluyor
04.06.2018
A+
A-

Her zaman halkın yanında olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Haziran ayı toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Vatandaşların dertlerini dinlediklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “Sorunu olan vatandaşımızı dinlemek ve elimizden geleni yapmak bizim görevimiz” dedi. Vatandaşlarda bu uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yaptığı her proje ile farkını ortaya koyan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale getirilen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlki 2017 yılının Şubat ayında gerçekleşen halk günün Haziran ayı buluşması Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de yapıldı. “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”ne derdini, dile getirerek sesini duyurmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Katılan tüm vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Gürlesin, yardımcıları ile birlikte çözüm için ne gerekiyorsa yapıyor.

“HERKESİ DİNLİYORUZ”

“Halkımızın derdi bizim derdimiz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Ancak, her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerimizde vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. Burada belediye ile ilgili sıkıntıları olan vatandaşlarımızı dinliyoruz. Yapılabilecek olan bir şey varsa anında çözüm buluyoruz. Diğer kurumlarla ilgili bir konuysa neler yapılması gerekiyorsa vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Ben inanıyorum ki Halk Günü’ne katılan vatandaşlarımızın sorunlarının büyük çoğunluğunu çözüyoruz. Biz her zaman olduğu gibi halkımızı dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

GÜN BOYU DEVAM ETTİ

Ayrıca, en çok talep olan konulardan olan iş ile ilgili olarak halk günü buluşmalarında İŞKUR masası da iş arayan vatandaşlara hizmet vermeye devam etti. Gün boyu devam eden “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” Haziran ayı buluşmasına katılan vatandaşlar ise uygulama sayesinde var olan dertlerini dile getirme fırsatı bulduklarını ifade ederek, “Bu uygulama çok güzel. Herkes bire bir Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile konuşup derdini anlatabiliyor. Anlık çözüm varsa bulunuyor. Yoksa neler yapılması gerektiği anlatılıyor. Biz bu uygulamadan oldukça memnunuz. Devamını diliyoruz” diye konuştular.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.