enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5334
EURO
34,9533
ALTIN
2.431,20
BIST
9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Başkan Gürlesin Ege’de Belediyeler’e Konuk Oldu

Başkan Gürlesin Ege’de Belediyeler’e Konuk Oldu
16.11.2017
A+
A-

Pamukkale Tv tecrübeli sunucusu Ahmet Deda’nın sunduğu yeni bir programla seyircilerinin karşısına çıktı. Ege’de Belediyeler adlı programla belediye başkanları ile belediyelerinin farkındalıkları ve hizmetleri üzerine gerçekleştirilen programın ikinci bölümünün konuğu Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin oldu.

Ege’de Belediyeler’in ikinici bölümü ‘Termalin Başkenti’ Pamukkale Karahayıt’ta Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin katılımı ile gerçekleştirildi. Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından sağlık amaçlı turist gelen Karahayıt’ta Ahmet Deda sordu, Başkan Gürlensin Pamukkale’yi anlattı.

”Termalin Başkenti olacak”

Programın başında Karahayıt’ı tanıtan Başkan Gürlesin;”Denizli çok önemli bir şehir, bu anlamda Denizli’nin ve Pamukkale’nin özdeşleştiğini söyleyebiliriz. Denizli söylendiğinde Pamukkale, Pamukkale söylendiğinde Denizli akla geliyor. Bugüne kadar Pamukkale öne çıkmış durumda. UNESCO Dünya Mirasları listesinde yer alan, hem Denizli, hem Türkiye hem de Dünya’nın bir değeri Pamukkale. Biz bunun farkındayız ve daha fazla turist getirilmesi için çalışıyoruz. Pamukkale’nin tanıtımı, ülkemizin tanıtımı ciddi katkılar vermek için çalışıyoruz. Pamukkale kadar Karahayıt’ta çok önemli. Şifa kaynağı olan merkezi ve iyi bir planlamayla bizim şuana kadar yaptığımız çalışmalar devam ettiği sürece bu ivmeyle, burası 10 yıl içerinde ‘Termalin Başkenti” olacak. Karahayıt 25-250 derece arası sıcaklıkta suların bulunduğu, suların mineral anlamda bir çok hastalığın tedavisine iyi gelmesine rağmen bugüne kadar hak ettiği hizmeti alamamış.”dedi.

”Geçmiş yıllarda verilen hizmetin fazlasını 2 yılda verdik”

Başkan Gürlesin;”2014 yılından önce son 10 yılda sadece 1 belediye başkanının hizmet vermeye çalıştığı daha sonrada bize bu hizmet verildi. Karahayıt artık bizim bir mahallemiz, ben iddia ediyorum geçmiş 10-15 yılda almadığı hizmeti son 2 yılda kat ve kat fazlasını almıştır. Turizm çok önemli bir değerdir.”dedi.

Ahmet Deda’nın sunduğu Ege’de Belediyeler programının konuğu olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile gerçekleştirilen röportajın ayrıntılarını ve tamamını videodan izleyebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.