enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Çok Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C

Başkan Gürlesin’den 10 Kasım Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Büyük bir devlet adamını yitirişimizin 80.yılında rahmetle anıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır” dedi.

Başkan Gürlesin’den 10 Kasım Mesajı
09.11.2018
A+
A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bir milleti yok olmaktan kurtaran, bağımsızlık yolunda önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80.yılında bir mesaj yayımladı. Başkan Gürlesin, “Sadece Türk Milleti olarak bizlerin değil tüm Dünya’nın saygıyla yâd ettiği, büyük bir devlet adamını yitirişimizin 80.yılındayız. Türk Milleti’ni bağımsızlık, özgürlük yolunda yol gösterici olmasıyla değil, kişiliğiyle de örnek bir insan olmayı başarmış Mustafa Kemal Atatürk adı silinmeyecek bir dünya lideridir. Bizlere, bir millet, bir gelecek bırakmıştır. Bizlere, Cumhuriyet’i emanet etmiştir. Bugün bizlerde onun emanet ettiği değerlere sahip çıkarak, Türkiye’nin daha da güzel günlere kavuşması için çok çalışmaya devam ediyoruz. Milletimizle birlikte, Cumhuriyetimize, demokrasimize sahip çıkma yolunda, karşımıza çıkan engelleri birlik ve beraberlik içinde bertaraf ederek ülkemizin geleceğine sahip çıkmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yılında saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.