enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Gürlesin,Görme Engelli Vatandaşlara Özen Gösteriyor

Başkan Gürlesin,Görme Engelli Vatandaşlara Özen Gösteriyor
17.01.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi görme engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’nin talimatıyla hizmet binalarına görme engelliler için kabartmalı kaldırım taşları yapıldı.Başkan Gürlesin, “Belediyemize gelen görme engelli vatandaşlarımızın daha rahat ve güven içinde işlemlerini yapabilmeleri  için hizmet binalarımız içerisinde kabartmalı sarı şeritler yaptık. Amacımız, görme engelli vatandaşlarımızın belediyemizde engelsiz hizmet almaları” dedi.

Pamukkale Belediyesi sağlık, güvenlik, eğitim ve sosyal belediyeciliğe önem verdiğini bir kez daha ispatladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,engellilere yönelik yaptığı projelerine yeni yılda da devam ediyor. ”İlçemizde her kesime hitap eden projelerimize ara vermeksizin 2018 yılında da devam edeceğiz” mesajını vurgulayan Başkan Gürlesin yeni yılın ilk engellilere yönelik icraatını gerçekleştirdi.

TÜM HİZMET BİNALARINA GÖRME ENGELLİ YOLU

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm vatandaşlara en kaliteli hizmeti vermek adına durmaksızın çalışırken, Pamukkale Belediyesi hizmet binalarına gelen görme engelli vatandaşlara yönelik kolaylık olması açısından bir projeyi daha hayata geçirdi. “Yerel yönetim olarak görevimiz, vatandaşlarımızın bizlerden hizmet alırken işlemlerini kolaylıkla ve kısa sürede yapabilmelerini sağlamaktır” diyen Başkan Gürlesin,  “Göreve geldiğimiz yıldan beri de, geniş bir alana hizmet vermemizden dolayı, vatandaşlarımızın bizlere daha rahat ulaşabilmeleri için merkezi noktalarda ek hizmet binalarımızı hizmete sokmuştuk. Ek hizmet binalarımızda tüm vatandaşlarımıza aynı hizmeti daha kaliteli ve ivedilikle nasıl verebiliriz sorusunu her an kendimize sorarak yenilikler yapmaya devam ediyoruz.

Bununla birlikte, en yeni projemiz olarak görme engelli vatandaşlarımız için tüm hizmet binalarımızda görme engelli vatandaşlarımızın daha rahat ve güven içinde işlemlerini yapabilmeleri için kabartmalı sarı şeritler yaptık. Amacımız, hem görme engelli vatandaşlarımızın belediyemizde ki işlemlerini rahatlıkla yapabilmeleri, hem de belediyemizde çalışan görme engelli personellerimizin daha kolay bir şekilde günlük çalışma saatlerini değerlendirmeleri” dedi.

“ENGELLİLERE DESTEK OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Pamukkale Belediyesi’nde görevli görme engelli Serkan Çerçi ve Mehmet Çelik, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in belediye hizmet binalarındaki sarı çizgi uygulaması için teşekkür ettiler. Serkan Çerçi, “Pamukkale Belediyemiz kurulduğu günden bu yana engelliler için çok güzel çalışmalar yapıyor. Ortopedik engelliler için tekerlekli sandalye, hastalar için yatak, görme engelliler için saat ve baston gibi bir çok ekipman desteği sağlıyor. Başkanımızın talimatıyla yapılan belediye içindeki bu sarı çizgiler,  yürümemizi kolaylaştırıyor.

Bir yere çarpma ya da düşme olasılığımız ortadan kalkıyor. Ulaşabileceğimiz yere daha rahat ulaşıyoruz” dedi. Mehmet Çelik ise  “sarı çizgiler bize yön tayin ediyor” diyerek, “Önceden duvarlara tutunarak yürüyorduk. Şu anda yönümüzü kolaylıkla bulabiliyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Pamukkale Belediyesi biz engellilere zaten çok sahip çıkıyor. Tüm engellilere destek sağlıyor. Başkanımıza biz engellilere unutmadığı için içtenlikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.