enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Örki’nin Hafta Sonu Mesaisi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mesaisine hafta sonunda da devam etti. Başkan Örki, eğitimlerine devam eden arama kurtarma ekibini ziyaret ederken, Aktepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmaları da yerinde inceledi. Başkan Örki, “Pamukkaleli vatandaşlarımız için gece gündüz demeden aralıksız çalışıyoruz” dedi.

Başkan Örki’nin Hafta Sonu Mesaisi
27.02.2021
A+
A-

Başkan Örki, Pamukkale Belediyesi personellerinin oluşturduğu Pamukkale Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nin eğitim çalışmalarını ziyaret etti. 1-7 Mart Deprem Haftası öncesi çalışmalarına devam eden Pamukkale Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nde yer alan personeller AKUT ile ortaklaşa düzenlenen Kentsel Arama Kurtarma eğitimine katıldı. Başkan Örki, eğitime katılanları ziyaret ederek çalışmalar ve cihazların kullanımı hakkında bilgiler aldı.

AKTEPE SOSYAL TESİSLERİ’NDE İNCELEMEDE BULUNDU

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yapımı devam eden Aktepe Sosyal Tesisleri’nde de inceleme gezisine katıldı. Hem Aktepe mahallesine hem de ilçeye büyük değer katacak olan Aktepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Örki, yetkililerden bilgiler aldı. İşçilerle sohbet eden Başkan Örki, çalışanlara kolaylıklar diledi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mesai gözetmeden çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, “Belediyemizde mesai ara vermeden devam ediyor. Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 1-7 Mart Deprem Haftası öncesinde eğitimlerine devam eden Pamukkale Belediyesi Arama Kurtarma Ekibimizin AKUT ile ortaklaşa düzenlediği eğitim çalışmasına katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Bunun yanında yapımı devam eden Aktepe Sosyal Tesisleri’nde de inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Buradaki son durumu da yerinde gördüm. Hızla devam eden çalışmalar sona erdiğinde hem Aktepe mahallemize hem de Denizli’ye değer katacak bir tesise sahip olunacak. Vatandaşlarımızın bir çok talebinin yerine getirileceği Aktepe Sosyal Tesisleri şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.