enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7990
ALTIN
2.499,78
BIST
9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Gecenin Bir Vakti Akılalmaz Cinayet!

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde tek başına yaşaya yaşlı kadın cinayete kurban gitti.

Gecenin Bir Vakti Akılalmaz Cinayet!
13.10.2018
A+
A-

Mericulukus.tv’de yer alan habere göre, olay Denizli’nin Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde iddiaya göre, sabah saat 03.00 sıralarında Hamide Çavdar (68) tek başına yaşadığı daireden kavga sesleri yükseldi. Bir süre sonra yaşlı kadın kanlar içerisinde balkona çıkarak yan tarafında bulunan akaryakıt istasyonunda çalışanlara bağırarak yardım istedi ve olduğu yere yığıldığı belirtildi. Durumu fark eden çalışanlar hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Polis ekipleri, kapı ve zili çalmasına rağmen dairenin kapısı açılmayınca itfaiyeden yardım istedi. Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi ve balkon kısmına geçildiği sırada korkunç manzara ile karşılaştı. Balkonda kanlar içerisinde kalan ve defalarca bıçaklandığı tespit edilen Hamide Çavdar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekipleri dairenin içerisinde ve dışarısında detaylı bir incelemede bulundu. Evin kapısı ve içeride her hangi bir zorlama izi ile karşılaşmayan Polis, korkunç cinayeti işleyen kişi veya kişilerin bulunması için çalışmalara başladı. Savcı’nın da incelemesi sonrası yaşlı kadının cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.