enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Kınıklı Yürüyüş Yolu Hizmete Hazır

Kınıklı Yürüyüş Yolu Hizmete Hazır
12.12.2017
A+
A-

Pamukkale Belediyesi, Çamlık bölgesinde önemli bir çalışmayı daha tamamladı. Kınıklı Mahallesi sınırları içinde yer alan yeni bisiklet ve yürüyüş yolu vatandaşların hizmetine sunulmaya hazır. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çamlık bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın günün stresini atıp, temiz havada spor yapıp, güvenli ortamda bisiklete binebilecekleri yürüyüş ve bisiklet yolumuzu tamamladık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kurulduğu 2014 yılının Mart ayından bu yana 68 mahallenin tamamına çeşitli hizmetler götüren Pamukkale Belediyesi, Çamlık bölgesinde yeni bisiklet ve yürüyüş yolları açtı. “Daha yaşanabilir bir Pamukkale” hedefine ulaşmak için gece-gündüz demeden çalışan Pamukkale Belediyesi ekipleri bir önemli çalışmayı daha tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahallenin tamamına dokunarak, vatandaşların sosyal yaşantılarında farklı yaşam alanları oluşturmaya da devam ediyor.

GENÇLERE YENİ BASKET SAHASI

Eğitimden, sağlığa, güvenlikten sosyal belediyeciliğe her alanda farklı ama geleceğe dönük projelerle adından söz ettiren ve öncülük etmeye gayret gösteren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal yaşam için gerekli olan bir çalışmayı daha hayata geçirdi. Kınıklı Mahallesi sınırları içinde yer alan ve askeri sahaya sınır olan bölgede yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tamamlandı. Ayrıca, yürüyüş yolunun hemen yan tarafında, Fahri Akçakoca Anaokulu önünde de basketbol sahası yapıldı. Başkan Gürlesin, her çalışmada yaptığı gibi bu bölgedeki çalışmalar öncesinde de vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate alarak, hayata geçirdikleri basket sahasının hayırlı olmasını diledi.

SPOR YAPMAK İSTEYENLERE YENİ YOL

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, turizm bölgesinde başlattığı yürüyüş ve bisiklet yolu atağına Kınıklı Mahallesi Çamlık Bölgesinde devam ettiklerini belirterek, Kınıklı Mahallesi sınırları içinde yer alan bölgede doğayla içe içe durumundaki çamlık askeri saha yanında ki yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapımını tamamladıklarını söyledi. Pamukkale ilçesinde yürüyüş ve bisiklet yolları ile ilçedeki halkın sosyal yaşamına güzellik katmak istediklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “Çamlık bölgesindeki yürüyüş ve bisiklet yolumuzla, vatandaşlarımızın günün stresini atıp, temiz havada spor yapıp, güvenli ortamda bisiklete binebilmelerini istedik. Bölgedeki bisiklet yolu çalışmalarımız kapsamında askeri saha yanında ki 450 metrelik yürüyüş ve bisiklet yolunu tamamladık. Buradaki çalışmalarımızdaki amacımız hem bu bölgedeki vatandaşlarımızın hem de çevre mahallelerden gelen vatandaşlarımızın doğayla iç içe daha sağlıklı yaşam tarzına ulaşmalarını sağlamak ve bisiklet kullanımına teşvik etmek. Çalışmalarımızı ilk günden bu yana bölge halkımızın görüş ve önerilerini dinleyerek ilerledik. Olumlu tepkileri ilk günden beri aldık. Yürüyüş ve bisiklet yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.