enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3470
EURO
35,0988
ALTIN
2.307,90
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Pamukkale Belediyesi Döngeloğlu’nu Gençlerle Buluşturdu

Pamukkale Belediyesi Döngeloğlu’nu Gençlerle Buluşturdu
02.12.2017
A+
A-

Pamukkale Belediyesi bir önemli programa daha büyük destek verdi. PAÜ Üniversite Toplulukları tarafından organize edilen “Pamukkale Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Ömer Döngeloğlu ile Asr-ı Saadet Gençliği” programına Pamukkale Belediyesi sponsor oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleceğimiz dediğimiz gençlerimize sahip çıkmak adına bizler de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Geleceğimizin teminatı olan gençler için sayısız projeler üreten ve destek veren Pamukkale Belediyesi, gençlerin manevi yönden de gelişmesi için de gerekli çalışmaları yapıyor. Pamukkale Belediyesi, bu kez de PAÜ’de yer alan Değişim Gelişim Topluluğu, İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu, Eleştiren ve Analitik Düşünce Topluluğu, Dostane Fikir Topluluğu ve Türk Milli Mutabakat Topluluğu^nun organize ettiği programa destek verdi. Ünlü ilahiyatçı “Ömer Döngeloğlu ile Asr-ı Saadet Gençliği” sohbet programı PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte programı  PAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan Öz, DESKi Genel Müdürü Mahmut Güngör, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kaya, Türkay Gözlükaya ve Veli Demir ile çok sayıda öğrenci ve Denizlili vatandaş katıldı. Öyle ki oturacak yerler dolunca bir .ok kişi merdiven boşuklarına ve yerlere oturarak programı takip etti.

DÖNGELOĞLU’NA BÜYÜK İLGİ

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi Toplulukları tarafından ortaklaşa düzenlenen programda Denizlililer ile buluşan Ünlü İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, ayet ve hadislerle süslediği sohbetinde Hz. Muhammed’in (sav) hayatından kesitleri anlattı. Gençliğin içinde bulunduğu durum ve olması gerekenleri de örneklerle anlatan Döngeloğlu, yaklaşık 1 saati aşkın süre birikimlerini izleyenlere aktardı. Program boyunca gözlerden yaş, dillerden dua ve salat-u selam döküldü. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, program sonunda Döngeloğlu’na günün anısına hediye takdim etti.

”GENÇLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ ETKİNLİK”

“Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizin doğum yıldönümü haftasında bulunuyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleceğimiz dediğimiz gençlerimize sahip çıkmak adına Pamukkale Belediyesi olarak bizler de gerekeni yapıyoruz.  Bu bağlamda vatandaşlarımızı Ömer Döngeloğlu hocamızla bir araya getirelim istedik. Bu geceyi düzenleyen ve bu salonu bize tahsis eden rektörümüze  ve İlahiyat Fakültesi Dekanımıza da çok teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah bu gecenin de hürmetine hayatımıza yansıtıp istifade edenlerden olmayı nasip eder. Ben tekrardan bu organizasyonun bu noktaya gelmesinde emeği geçen kim varsa hepsinden Rabbim ebediyen razı olsun diyorum ”dedi.

BAŞKAN GÜRLESİN’İ KUTLUYORUM

Denizliler ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ömer Döngeloğlu ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Pamukkale Belediyemizin Pamukkale İlahiyat Fakültesi ile birlikte düzenlenen güzel bir program dahilinde Denizlililer ile bir araya geldik. Ben başta çok değerli Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin olmak üzere ekibini de çok samimi, çok sıcak çok candan buldum. Allah onlardan razı olsun. Gerçekten gönülden hareket edince gönle dokunuluyor.  Bu kadar yoğun büyük bir ilgi salonu doldurup taşıran Denizlili vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bunda sonra da yine birlikte olmayı diliyorum” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.