enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Pamukkale Belediyesi Ünlü İlahiyatçıyı Halkla Buluşturuyor

Pamukkale Belediyesi Ünlü İlahiyatçıyı Halkla Buluşturuyor
29.11.2017
A+
A-

Pamukkale Belediyesi, Mevlit Kandili sebebiyle Türk ilahiyatçı, yazar, program yapımcısı ve sunucusu olan Ömer Döngeloğlu’nu vatandaşlarla buluşturuyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Birçok sivil toplum topluluğumuzun da desteklediği projemizle, ünlü ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nu şehrimize getiriyoruz” dedi.

Tüm kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve derneklerle işbirliğine her zaman açık olan ve halkın faydası olan projelerde yer alarak destekleyen öncü belediyelerden olan Pamukkale Belediyesi, yine destekleyici kurum olarak bir projenin içinde daha yerini alıyor. Pamukkale Üniversitesi, PAÜ Değişim Gelişim Topluluğu, PAÜ İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu, PAÜ Eleştiren ve Analitik Düşünme Topluluğu, PAÜ Dosthane Fikir ve Erdem Topluluğu, PAÜ Türk Milli Mutabakat Topluluğu ve Pamukkale Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla, Türk ilahiyatçı, yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngelöğlu’nu kente getiriyor. Peygamberimizin Dostları, Hz. Peygamberin İzinde, Allah Resulünü Görenler adlı kitaplarıyla da tanınan Ömer Döngeloğlu, Denizlilerle 1 Aralık Cuma Günü saat 19.30’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde buluşacak.

”Tüm halkımızı davet ediyoruz”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mevlit Kandili’nin idrak edildiği hafta sebebiyle, birçok sivil toplum topluluğumuzun da desteklediği ve ünlü ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun katılacağı  “Asr-ı Saadet Gençliği” programı düzenledik.  Bu sayede Döngeloğlu’nun hemşehrilerimizle buluşturacağız.  Ücretsiz olan ve 1 Aralık Cuma akşamı saat 19.30’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak olan etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.