enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Pamukkale Belediyesi’nden Gençler İçin Bir Proje Daha

Pamukkale Belediyesi’nden Gençler İçin Bir Proje Daha
15.02.2018
A+
A-

Eğitimden, sağlığa, güvenlikten, sosyal belediyeciliğe kadar önemli çalışmalara imza atan Pamukkale Belediyesi, gençliğe yönelik çalışmalarla da dikkat çekiyor. Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi’nin Ege Bölge koordinatörlüğünü yapan Pamukkale Belediyesi, 8 ilden 30 Genci 9-11 Mart 2018 tarihlerinde Pamukkale’de ağırlayacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Söz konusu proje ile Ege Bölgesinde yaşayan 18-30 yaş aralığında olan sosyal, kültürel sanatsal ve bilimsel alanlarda çalışma yapan ve faaliyet gösteren aktif gençlerin bir araya getireceğiz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, eğitim alanında ki gençlere yönelik projeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Gençlerin eğitimine, onların kendini geliştirmelerine katkı sunacak her türlü desteğin sadece ilçenin ya da ilin değil, ülkenin geleceğine yatırım olarak değerlendiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni bir projeye daha ev sahipliğine hazırlandıklarını bildirdi.

YEREL YÖNETİMLERDE GENÇLİK STRATEJİSİ PROJESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi projesi kapsamında Ege Bölge Koordinatörlüğünü yürüten Pamukkale Belediyesi 8 ilden 30 Genci 9-11 Mart 2018 tarihlerinde Pamukkale’de ağırlayacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yerel Yönetimlerin, sundukları hizmetlerin planlamasını yaparken gençlerin beklentilerini dikkate alarak yapacakları hizmetlerden daha fazla verim alınabilmesi amacıyla hazırlanan projemiz kapsamında; yedi ayrı bölgede belirlediğimiz ortak kurumlarla gençlerin ve yerel yönetim temsilcilerinin katılacağı gençlik toplantıları gerçekleştirilecek. Söz konusu toplantıya Ege Bölgesinde yaşayan 18-30 yaş aralığında olan sosyal, kültürel sanatsal ve bilimsel alanlarda çalışma yapan ve faaliyet gösteren aktif gençlerin bir araya getirilmesi ve yerel yönetimlerle diyalog kurmalarına yardımcı olunarak; yerel yönetimlerden beklentilerini belirlemek, gençlerin yerel yönetimlerden beklentilerini analiz etmek, bu beklentilerin uygun olanlarının ilgili yerel yönetimlere iletilmesi sağlamak, Stratejik Plan ve Performans Programına dahil edilebilmesine katkı sağlamak amaçlanıyor” dedi.

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH 2 MART

Kentsel Gelişim Derneği KEGED tarafından yürütülen Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi Projesi, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Gençlik Projeleri kapsamında ve Avrupa Komisyonundan sağlanan hibe ile düzenlenen programın Ege Bölgesi toplantısı için son başvuru tarihi 2 Mart 2018. Ege Bölge Koordinatörlüğü Pamukkale Belediyesi tarafından yürütülen projeye seçilen katılımcılara Youthpass sertifikası da verilecek. Katılımcılar 4 Mart 2018 günü seçilerek ve www.pamukkale.bel.tr ve www.facebook.com/kentselgelisimdernegi adreslerinden ilan edilecek. Ayrıca kişiler ile telefonla iletişime geçilecek. Toplantıya seçilenlerin konaklama ve ulaşım masrafları proje kapsamında karşılanacak. Toplantının teknik detayları ile ilgili bilgiler seçilen katılımcılara ayrıca paylaşılacak. Başvuru ve detaylı bilgi için www.pamukkale.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.