enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6064
EURO
34,8200
ALTIN
2.513,44
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Pamukkale Belediyesi’nden Halk Günü Daveti

Pamukkale Belediyesi’nden Halk Günü Daveti
31.03.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin her ayın ilk pazartesi günü yaptığı “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”  Nisan ayı buluşması 2 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek. Saat 10.00’da Pamuk Kafe’de yapılacak olan buluşmaya Pamukkaleli vatandaşları davet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleneksel hale getirilen bu halk buluşmamızda vatandaşlarımızın dertlerine derman oluyoruz” dedi.

[dropcap]H[/dropcap]er fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in geleneksel hale gelen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” toplantısı pazartesi günü yapılacak. Her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirilen buluşmanın Nisan ayı randevusu 2 Nisan 2018 Pazartesi günü Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasındaki Pamuk Kafe’de saat 10.00’da başlayacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, göreve geldiği günden bu yana her fırsatta halkla bir araya geldiğini ifade ederek, “Ben her zaman vatandaşlarımızla birlikte olup, onların görüşlerini dinliyoruz. Bir çok nedenle mahallelerde görüştüğümüz vatandaşlarımızın yanı sıra belediyeye gelenlerle de konuşuyoruz.  Halk Günü buluşması da halkımızı belediye ağırlayarak var olan dertlerini paylaşıyoruz. Anında çözüm bulduğumuz sorunların yanı sıra bizim görev tanımımı dışındaki konuları da ilgili kurumlara yönlendiriyoruz. Bizim büyük önem verdiğimiz halk buluşmamıza derdini anlatmak ve çözüm bulmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.