enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Pamukkale Belediyesi’nden Zümrüt Mahallesi’ne Dokunuş

Pamukkale Belediyesi’nden Zümrüt Mahallesi’ne Dokunuş
21.02.2018
A+
A-

Pamukkale İlçesi sınırları içerisinde bulunan 68 mahallenin tamamına dokunan Pamukkale Belediyesi, merkez mahallelerden biri olan Zümrüt Mahallesi’nde de farkını hissettirdi. Muhtar Recep Aksoy, “Mahallemiz başkanımız Hüseyin Gürlesin ile birlikte daha da güzelleşti” derken, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tüm mahallelerimizin eksikliklerini, muhtarlarımızla görüşüp gidermeye devam ediyoruz” dedi

Eğitimden, sağlığa, güvenlikten, sosyal belediyeciliğe gibi birçok alanda öncülük eden Pamukkale Belediyesi, 68 mahallesi ve 343 bin 920 nüfusu ile dikkat çekerken, tüm mahallerine aynı kalitede eşit hizmeti de götürmeyi sürdürüyor. “En uzak ve kırsal mahallelerimizden Gözler Mahallesi’ne giden hizmet ile merkez mahallelerimize giden hizmet arasından hiçbir fark yok” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her bir mahallede yaşayan vatandaşlara günü birlik etkinliklerle hoşnut etmek yerine yaşamlarını sürdürdükleri mahallerinde yenilikler gerçekleştirerek, sorunlara kalıcı çözümler üretmek peşinde olduklarını defalarca dile getirdi.

ZÜMRÜT MAHALLESİ’NDE ESKİ-YENİ FARKI HİSSEDİLİYOR

2796 hane sayısı ve 6675 nüfusu ile Pamukkale İlçesi’nin büyük merkez mahallelerinden biri olan Zümrüt Mahallesi’nde 2014 yılından bu yana birçok projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediyesi, son olarak mahalleye muhtarlık binası ve spor alanı, çocuk oyun parkı, ücretsiz wifi noktası, yenilenebilir enerji ile çalışan şarj istasyonu hizmetini gerçekleştirdi. Zümrüt Mahalle Muhtarı Recep Aksoy, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in göreve geldikten sonra mahallelerine birçok hizmetin geldiğini söyledi. Pamukkale Belediyesi tarafından 31 bin 200 metrekare beton parke,7 bin 400 metre beton bordür, 4 bin 985 metrekare peyzaj düzenlemesi, parklarda 233 metrekare kauçuk zemin döşemesi gerçekleştirildi. Tüm bunlarla birlikte, mahalle yaşayan engelli-yaşlı-yardıma muhtaç vatandaşlara evde berber hizmeti, sosyal market desteği, hasta yatağı, ev temizliği, tekerlekli ya da akülü sandalye destekleri de ihtiyaç durumuna göre sağlanmaya devam ediyor. Tüm bu rutin hizmetlerin aksatılmadan mahallerinde devam ettiğini söyleyen Zümrüt Mahalle Muhtarı Recep Aksoy, “Ayrıca 2017 yılında Zümrüt Evleri Ortaokulu’ndaki birçok eksikliği Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin üstlendi.

Taş döşemesi, bahçe düzenlemesi, çamlık alanının içinin dizaynı gibi çalışmaları Pamukkale Belediyemiz gerçekleştirdi. Yine geçtiğimiz yıllarda Hüsamettin Kulaklı İlkokulu’na konferans salonu yapıldı. Bunun yanında aynı okulumuzda bahçe düzenlemesi, vatandaşların yağmurdan sıcaktan korunması amaçlı tenteleri yapıldı. Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince 20 sokağımızın kilit taşı yapıldı. Sokaklarımız çok güzel oldu. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünce mahallemizdeki camilerimizin temizliği de her ay düzenli bir şekilde yapılıyor. Belediyemizin Sosyal yardımları sayesinde, vatandaşlarımızın sorunları da gayet güzel ilişkiler çerçevesinde de çözüme kavuşturulmaya devam ediyor” dedi.

ZÜMRÜT’E YENİ MUHTARLIK BİNASI, SPOR ALANI VE ÜCRETSİZ WİFİ NOKTASI

Zümrüt Mahalle Muhtarı Recep Aksoy, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in mahallelerine son hizmetlerinden birinin de yepyeni bir muhtarlık binası, içerisinde soyunma odaları bulunan halı saha, çocuk oyun parkı, ücretsiz wifi noktası, şarj istasyonu kurumunun olduğunu söyledi. Aksoy, “Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin, mahallemizde gerçekleştirdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. İçerisinde güvenlik kameraları dahil, soyunma odaları bulunan halı saha, miniklerimiz için çocuk oyun parkı, ücretsiz wifi noktası ile yenilenebilir enerji ile çalışan şarj istasyonu ve aynı alan içerisinde muhtarlık binası yapıldı. Ayrıca, hemen parkımızın üst tarafında kalan bir bölümde mahalle sakinlerimiz için otopark olarak düşünüldü. Mahalle sakinlerimiz adına, başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.