enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Pamukkale Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi belli oldu

Denizli Pamukkale Belediye Meclisi toplantısında 2020 yılı bütçesi 230 milyon lira olarak belirlendi. Toplantı sonrası konuşan Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale İlçemize hizmet edebilmek adına en gerçekçi bütçeyi hazırladık. 2020 yılı bütçemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi belli oldu
09.10.2019
A+
A-

Pamukkale Belediye Meclisi ekim ayı toplantısının 3. oturumunda 2020 bütçesi beli oldu. Belediye Başkanı Avni Örki’nin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde yapılan görüşmelerin ardından kabul edilen bütçe görüşmelerinde, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulundu. 8 amaç ve 20 hedeften oluşan 2020 bütçesi mecliste görüşülüp kabul edildi. Başkan Örki’nin “Gerçekçi bir bütçe” olarak tanımladığı 2020 bütçesi 230 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Örki, göreve geldikleri ilk günden bu yana, yaklaşık 350 bin nüfuslu, Denizli’nin en büyük ilçesine hizmet etmek adına var güçleriyle çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini ifade etti. Başkan Örki, “Pamukkale’mizi tüm özellikleriyle marka şehir haline getirmek ve Pamukkale’mizi daha mutlu insanların yaşadığı ilçe olması için çalışmaya devam edeceğiz. 2020 yılı bütçemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.