enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5011
EURO
34,6246
ALTIN
2.481,40
BIST
9.642,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
22°C

Pamukkale Sosyal Kartlarını Şahin Tin Dağıttı

Pamukkale Sosyal Kartlarını Şahin Tin Dağıttı
02.10.2017
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin farklı belediyecilik alanındaki en önemli projelerinden biri olan “Sosyal Market” kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sayın Milletvekilimiz Şahin Tin ile, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim ettiğimiz sosyal kartlarımızla birlikte, bugüne kadar ki sosyal kart sayımız 950’i geçti” dedi.

Farklı belediyecilik anlayışı ile çeşitli çalışmalara imza atan Pamukkale Belediyesi’nin “Sosyal Market” projesi ile vatandaşlar bir kuruş ödemeden ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. İlçe genelindeki 68 mahalleden ihtiyaç sahibi olan vatandaşların başvuru sonrasında yapılan inceleme sonucu belirlenen aileler Sosyal Market’ten yardım almaya hak kazanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, incelemesi tamamlanan ve “Sosyal Kart” almaya hak kazanan ihtiyaç sahiplerine kartları tek tek kendisi dağıtıyor. “Burası sizin eviniz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ak Parti Milletvekili Şahin Tin ile birlikte, Pamukkale Belediyesi Sosyal Market’te, sosyal kart almaya hak kazanan 30 aileye sosyal kartlarını teslim ettiler.

SOSYAL MARKET DESTEK OLUYOR

Devleti temsilen bir belediye başkanı olarak, vatandaşların yanında olduklarını göstermek amacıyla sosyal kartları her ay bizzat kendisinin teslim ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Gürlesin, “Sayın Milletvekilimiz Şahin Tin ile teslim ettiğimiz bugünkü 30 adet sosyal kartlarımızla birlikte, bugüne kadar ki sosyal kart sayımızda 950’i geçtik. Sosyal Market bizim için çok önemli bir projeydi. Bugüne kadar bir çok ihtiyaç sahibi ailemize ulaştık.

Cumhurbaşkanımız önderliğinde ülkemiz daha iyi noktalara gelmeye gayret gösterirken; başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, Ak Parti teşkilatımız, bizlerde, el ele gönül gönüle üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza gönülden kapımız sonuna kadar açık. Sosyal kartları da bizzat kendim dağıtmaya çalışıyorum. Niçin? Devleti temsilen bir belediye başkanı olarak vatandaşlarımızın yanınızda olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Bizler araya uçurum koymuyoruz. Gönülden bu işi yapıyoruz. Bizim Pamukkale Belediyesi olarak farkımız da burada. Aileler parçalanmasın, zor duruma düşmesin istiyoruz. Burada çam sakızı çoban armağanı belli bir katkı vermeye çalışıyoruz. Her daim bölgemizdeki sıkıntılı ailelerin ellerinden tutmak istiyoruz” dedi.

BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜRLER

Sosyal Market’i inceleyen Denizli Ak Parti Milletvekili Şahin Tin,  alt-üst yapı hizmetleri dışında insanların gönüllerine dokunan projelere imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. Tin, Pamukkale Belediyesi’nin açmış olduğu sosyal marketin manevi boyutunun çok büyük olduğunu ifade ederek, “Kendilerinden Allah razı olsun diyorum. Kendileri hem Pamukkale ilçemizin fiziki alt yapı, üst yapı hizmetleriyle; diğer yandan da sosyal ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek anlamında böyle güzel bir sosyal market açmış. Tabi bunu düşünmek, hayata geçirmek, finansmanını bulmak önemli.

Ama en önemlisi de böyle bir düşünce ile bunu yaparken, sadece belediye başkanlığı ya da parti olarak değil, gerçekten ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadisi şerifinin bize vermiş olduğu o büyük manevi gücün burada uygulanışı, hayata geçişidir. Yani iş sadece sözde kalmıyor, artık hayata geçiyor. Cumhurbaşkanımızın yolunda belediye başkanlarımızla, bakanlarımızla, başbakanımızla, milletvekillerimizle ilerlerken, tabi ki fiziki alt yapı, üst yapı hizmetleri olacak ama bunun yanında insanların gönlüne dokunmak lazım. 15 yıldır AK Parti olarak, devlet olarak zaten, bugüne kadar hiç yapılmamış, görülmemiş, dokunulmamış birçok konuda önemli imzalar attık, hayata geçirdik. Kurulduğu günden bugüne, Pamukkale Belediyemizin birçok hizmetlerine şahit oluyoruz ve vatandaşlarımızın yüzlerinin güldüğünü görünce, biz bu hizmetlerden dolayı gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımızın yolunda giderek, onun sözleri doğrultusunda hizmetleri ileriye doğru taşımak anlamında elimizden gayreti yapıyoruz ve bundan sonra da daha çok, daha hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Pamukkale Belediye Başkanımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.